Vádat emeltek a debreceni menekülttábor négy lakója ellen, akik kenyérvágó késsel megfenyegették egyik társukat, és erőszakkal elvettek tőle 1300 eurót.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Ne már, hogy magyarországon állnak bíróság elé. Kitoloncolni őket és otthon álljanak bíróság elé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
mindenhogy rossz nekik bárhogy gondolkodok
36
@human: Ítélkezzen csak mindegyik felett a saját hazája. Haza kell őket küldeni a vádirattal együtt. Több kapacitás jut azokra, akik viselik magukat. Nem kell az sem hogy a magyar sittesekkel vegyüljenek. És fizetni sem akarom a fogvatartásukat. Így is, még börtönöket kell építeni.
36
@picike: Ahogy tegnap írtam. Jól bepalizták ezeket. Ebből a szempontból sajnálom őket. De jön velük a semmirekellő, bűnöző is. A tisztelt oknyomozó újságírók, ugyan menjenek már el a kiinduló országokba és nyomozzák már ki hogy miért történik ez az exodus. Mondjuk szerintem, nem sokáig és nem sokan maradnának életben a kinyomozott tények pedig nem kerülnének kiadásra.
picike
@36: aki idejött és meglátták onnét még a családjukat sem kimélik meg ( kivégzik akkor hová is küldöd őket ezért mondtam bárhogyan godolkodom sehogy nem jó vagy a vége nem jó ( ne felejtsük el a boszut se
36
@picike: Ha már itt van, akkor ne bűnözzön. És igazad van. Sehogy sem jó a vége. Én is ezt látom.
Mobil123
És akkor most mint menekült vagy bűnöző státuszban van.? Az EU melyikre mennyi támogatást ad? Tessék kitoloncolni őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.