Nem, ez nem vicc, maga Balog Zoltán jelentette be egy pécsi kórusfesztivál után, hogy az Emminél azt fontolgatják, a mindennapos testnevelés után mindennapos éneklést vezetnek be az iskolákba – derült ki a hirado.hu oldaláról.

Balog Zoltán azt is elmondta: ez nem a tananyag növelését jelentené, mert azt inkább csökkenteni szeretnék, inkább egy olyan lelkületet vinnének az iskola életébe, amiből azok is profitálnak, akiknek nincs túlságosan jó hangjuk.

Azt már viszont nem fejtette ki, hogy ezt pontosan hogyan gondolták kivitelezni.

168 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@verőce21: Azt hát! Cigánytűncot, nevezetesen a " Hortobágyi csótányost " meg a "Csúti vitustáncokat!" Nagytudású Hoppálék Petikéje meg szerez valahonnan valami zenét. Elmebaj!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Csizmás Kond: Csak a netrol szedtem le az infot, mindenki szamara elerheto...Csak arra irtam, hogy ilyenrol nem is volt szo soha sem,...Na, mindegy, teged a fene se akar meggyozni, nyugi, azt irsz, amit akarsz, meg amit a fonokeid diktalnak neked, oszt jonapot...
Csizmás Kond
@karma1: dehát nekem nincsenek is " fonokeim"...én nélkülük is ha akarok tudok dolgozni, ha meg nem akkor lehetnek százan is akkor sem fogok...nálam ez így megy.
rbela
Énekóra, "ez lényeges és fontos" szerintem . A többi lényegtelen.
bundi
@Csizmás Kond: oké...ezzel mit is akartál?
"óraszám..=.óra + szám és nem orosz + lány..."
nem tudom neked mi közöd az oktatáshoz...ha jól sejtem semmi...
a feleségem tanár volt ott is itt is...
én fizikát végeztem az eszterházin... tudom te überfasza vagy mindenből...de áruld el te az idei tananyag amiben pluszként jelent meg az erkölcstan a mindennapos tesi...miért fogja szerinted javítani a szövegértést a természettudományokat vagy a matekot...és ettől szerinted jobbak lesznek az idei pisa felmérés adatai?
Csizmás Kond
@bundi: na és mivel a nejed tanár volt neked nagyobb közözd van az oktatáshoz mint másnak ?...:)
...és überfasza az aki folyton dicsekszik valamivel..hogy mit végzett ő meg a kedves családja...na azok az überfaszák mert itt soha senkit nem érdekelt az, és szerintem mindenki végzett valami iskolát és tanult hogy meg tudjon élni.
...na mit tudnék újat mondani egy teljes intellektuel körből származó fizikusnak ?...
Amúgy soha nem mondtam hogy jó az oktatáspolitika de azt igen hogy nem jó. Most is csak azt írtam, hogy nem árt.
agnes200
Honnan van ennyi zseni a kormány "szakemberei" között!

Nekem már az erkölcstan is sok volt, meg a heti 5 tornaóra. Lépcsőházban, mert a tornateremben nem az elsősök tornáznak, az én gyerekem meg elsős volt idén. Szegénynek minden nap 6 órája volt, pénteken volt csak 5. Délután 2-kor ebédeltek minden nap. Mert az erkölcstan is fontos, a napi tesi is fontos, az ének is fontos. És akkor most várom, hogy bevezessék a kötelező sakkot, a kötelező pénzügyi ismereteket, a kötelező politikai népnevelést, a kötelező alkotmányos ismereteket.
Biztos attól fejlődnek testileg-lelkileg, ha minden szarért ott ülnek a padban az iskolában?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.