A titkosszolgálatok emberei az elmúlt hónapokban fokozott megfigyelés alatt tartották az embercsempészek balkáni útját, rejtett kamerákkal rögzítették ténykedésüket. Dokumentálták a határ mindkét oldalán, hogy az embercsempészeknek dolgozó sofőrök hol veszik fel az unióba tartó illegális utasaikat és feltérképezték, hogy hol vannak azok a rejtekhelyek, ahol időlegesen elszállásolják a migránsokat – állítja információira hivatkozva a Népszabadság.

Az újság arról értesült: az embercsempész-hálózatok felderítése érdekében a magyar biztonsági szolgálatok munkatársai menekültnek adták ki magukat, fizettek az embercsempészeknek és így tették meg Törökországból a Balkánon át a magyar határig vezető utat. Első sorban azt akarták megtudni, a magyar rendőrök közül ki az, aki segíti a migránsok illegális átjutását.

A lap úgy tudja, így sikerült lebuktatniuk három Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon szolgálatot teljesítő rendőrt is. Nyomozati érdekekre hivatkozva a Központi Nyomozó főügyészség Szegedi Regionális Osztálya nem árult el több részletet az esetről.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
baszki...nyomozati érdekekre hivatkozva? ekkora marhaságot...enenk az egésznek titokban kellene maradnia akár évekig is...de ha már a népszabi, meg a propeller is írja, akkor az ügynököknek, és a bujócskának annyi...

nagyon okos a titkosszolgálati" kisúgó"..hogy rúgnám valagba..

remélem a tek főnöke néhány zacskót megszorongat...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa
Nagyon ügyesek a fiúk, hogy ilyen szépen beépültek, megfigyelték és feltérképezték... csak hát az a nagy kár, hogy az égvilágon semmi haszna és értelme nem volt az egész melónak, mivel így is úgy is, napi több ezer menekült özönlik ide, mindettől függetlenül... tehát a munkájukra pazarolt százmilliók is ki lettek öntve a wc-be... de hát az orbáni tatárjárás alatt elpazarolt és ellopott tízezer milliárdok tengerében végül is csak picike csepp ez is...
Vizual
Hát nem tudom. Ehhez talán elég lenne a falu Mariska nénije aki mindenről tud. Jól képzett hírszerzők. Akkor amikor naponta változik a kép ? Hát én nem értek hozzá. De nem lenne más dolguk, valahol Afrikában a Közel- Keleten ? Az Iszlám Államban, vagy éppen Sziriában ? Persze szabadságos idő van és jobb itthon mint a világban. Lázár már ugyís megbuktatta őket.
mate03
@KERKA: Orbánnak megint igaza volt!Megmondta hogy lehet a emigránsok között,titkos ügynökök! Hát nem igaza volt!
KERKA
@mate03: Orbán úgy csinálta, hogy igaza legyen:))
Kata5210
@KERKA: Titkos ügynöknek lenni izgalmas feladat. Részt vennék vele egy bevetésen. :D :D :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.