A Nemzetközi Olimpiai Bizottság úgy döntött a 2024-es olimpiáról, hogy nem lesz köztes szűrés a rendezésre jelentkező városok között.

Ezzel kettő dolog eldőlt. Egyrészt Budapest végig versenyben marad, és ott lesz a 2017-es helyszínkijelölésen, másrészt a pályázás során 10 milliárdot már biztosan elköltünk az olimpiarendezésre attól függetlenül, hogy a magyar főváros olimpiát rendez 2024-ben, vagy sem – írja az Origo.

Ebből a legtöbbet a marketing és kommunikáció vinné el, 4,5 milliárd forinttal, de 1,1 milliárd forintot költünk el utazásra is. Ez derül ki a PwC hatástanulmánya szerint, ami a pályázati bizottság költségvetésével foglalkozik.

A tervezés és előkészítés 1,9 milliárd forintot vinne el, míg az adminisztrációs költségekre 2,2 milliárdot kell fordítani.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Bruttó 209 forintos bérpótlékot kapott az ápolónő !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Mindenki tudja, hogy ez az olimpia 2024-ben egy nagy kamu. Rengeteg pénz megy el megint valakinek. Magyarországnak ilyen körülmények között sem most, sem 2017-ben nem adják oda az olimpia megrendezésének jogát. Valakinek már nagyon üres a bugyra.
bundi
@verőce21: gondolom ezt te is tudod hogy marhaság...mármint amit írtál...
verőce21
@bundi: (01:30) Mire gondolsz konkrétan, hülyegyerek? (legalább időpontot írjál.)
bundi
@verőce21: kb erre...
"Mert egy csomó olyan bérlakásépítési és közlekedési infrastruktúra építést valósítanánk meg nagyrészt visszatérülően, amit úgyis meg kell építeni ugyanott, ugyanezen idő alatt Budapesten."
egy megépítenék---ha lenne rá pénz...de egy út közterület korszerűsítése teljesen más dimenzió, ha mellette az olimpia kiszolgálására is meg kell felelnie...főlreg akkor ha úgy kell valamit megépíteni , ha tudod hogy utána visszabontod...
na ez a gáz...
olvass galambom...olvasgass...
nol.hu/belfold/vissza-kellene-bontani-a-legdragabb-stadiont-is-1553207
a bérlakásépítésnem meg nem sok köze lenne ehhez...
Gömblulus
Háppersze...meg még mi nem...olimpia, mélygarázs, stadionok a nagy senkinek, felcsúti kisvasút...ezek lényeges dolgok. Én meg bámulom a salátalevelet, meg a répát, nem telik rá már lassan. Bármennyit dolgozom. Szerintetek mi ér egy tengerimalac Ausztriában? Elég, ha bemászok az ágy alá és bundikámmal összeszedem a porcicákat ( a valódiaktól félek). Biztos futná az ottani feztésből még egy kis gyümölcsre is, meg nagyobb ketrecre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.