Az emberek a saját védelmükre vásárolják az otthon legálisan birtokolható fegyvert a migránsok ellen – írja a Délmagyar.hu.

A lap cikke szerint például az egyik vadászboltban ötven százalékkal megugrott az eladott gáz-riasztó pisztolyok száma az elmúlt két hónapban.

"A vásárlók nem is csinálnak titkot abból, hogy a migránshelyzet miatt vásárolják a fegyvereket. Vevőkörünk főleg a Hattyas-telepen, Röszkén és a határ menti településeken élőkből áll" – mondta a bolt munkatársa.

Gáz-riasztó pisztolyt bárki vehet, aki elmúlt 18 éves, és bemutatja a személyi igazolványát. A fegyver otthoni birtoklása korábban engedélyköteles volt, ma már csak az utcai viselése az. Otthon szabadon lehet használni, ám utcára vinni csak rendőri engedéllyel szabad. Vizsgázni viszont nem kell belőle

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levi
Ha azok, akik testközelből "élvezik " a menekülteket, fegyvert vesznek, akkor biztos nem ok nélkül teszik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Ha a nem szeretett kormányunk nem nyúlja le a pénzt, arra költik, amire kapták, akkor ez a helyzet nincs. Minden ország meg tudja oldani a menekültkérdést, csak Magyarország nem! Ha megszerveznék azt, hogy ki hová akar menni Magyarországon kívül, már a határon várhatnák a buszok őket, oda szállítanák, ahová akarnak menni a határhoz, nem lenne ilyen probléma. Mindenki átjutna a másik határon és már el is hagyja Magyarországot. Nem kellene sátortábor, megy egyebek, de úgy akkor nem tudnának sok-sok pénzt lenyúlni a kapott összegből.
justhpeter
Ugyanolyan mocskoz üzlet ez is mint a többi, ami öt éve folyik.
Szeparepa
Most még csak gázpisztoly és csak Szeged, holnap már meglehet Budapest és más nagyvárosok, és nem gázpisztoly, hanem másféle... én szóltam...
kisangyalom13
Dr. Botka lászló Szeged polgármestere, mit tesz alakosság védelme érdekében?
vizinyuszi
Ezeknek nincs jelentősége, mert egy embert 10 ilyen idegen akármi fogja megtámadni, úgy mint a hazájukban. A gázos sz@r egyet kiüt talán, a másik 9 pedig kenőmájast csinál a szerencsétlenből, a maradványaival pedig kifugázzák a padlót.
Ezek ellen lehet védekezni, de nem így...
Mézike
Ajjaj! Na én mára befejezem a pialást. géppisztolyt olvastam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.