A migránsok által önkéntesen igénybe vehető úgynevezett tranzitterületeket alakítanak ki Budapesten, ezeken a főváros biztosítja a legalapvetőbb közegészségügyi és higiénés viszonyokat – közölte a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság vezetője szerdán Budapesten.

Pető György az ügyben, a főpolgármester kezdeményezésére tartott egyeztetésről beszámoló sajtótájékoztatón elmondta: ilyen területet alakítanak ki a Keleti pályaudvarnál, a Baross téri aluljáróban, valamint a Nyugati és a Déli pályaudvarhoz kapcsolódó közterületeken.

Az egyeztetést azért tartották, hogy a legkisebb városi terheléssel, a leghatékonyabb együttműködéssel, a leggyorsabban átsegítsék Budapesten a migránstömegeket.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kisangyalom13
Dr. Botka László, azt mondta, nem kell félni az emigránsoktól! Nagyon jól érzik magukat a menekültek Szegeden! Virágzó ember kereskedelem az országunkban, miért tehetetlen a rendőrség? Ember csempészek jól keresnek, a rendőrök miért nem akadály nekik?
JAJMÁR
Mi tartott ennyi ideig? Ezzel kellett volna kezdeni, hiszen a mi vezérünk már régóta tudja, hogy jönnek a menekültek, ki is hirdették 380 milláért.
Kellett hozzá egy-két fertőzés? Felelőtlenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.