A Főpolgármesteri Hivatal szerint "áttekinthetetlen okból mintha valakiknek érdekük lenne, hogy meghiúsítsák a 3-as metró felújítását", de ez nem fog sikerülni, már három éve készítik elő a felújítást.

Szűcs Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Pataki Márton, az Együtt elnökségi tagja közölte: a párt szerint a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) azért engedélyezte a szerződés megkötését a 3-as metró szerelvényeinek felújítására az orosz Metrowagonmashsal, mert a BKV egy levélben lényegében megzsarolta a szervezetet.

Szűcs Somlyó Mária ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: "lettek volna szívesek akkor aggodalmaskodni, amikor itt hagyták félkészen a perekkel terhelt, elfuserált 4-es metrót és az összességében 250 milliárdos adósságot. Hiába dühöngenek, a 3-as metró meg fog újulni."

A BKV szerdán közölte az MTI-vel, hogy a KDB engedélyezte a szerződés megkötését a 3-as metró szerelvényeinek felújítására kiírt tenderen győztes orosz céggel.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Majd meglátjuk melyik tart tovább a vicinális Francia vagy a felújított drobális Szovjet .
paolo006
Csaltok, hazudtok, loptok. Csaltok, hazudtok, loptok...
magyarbakancs
"Tarlósék sötét ármányt sejtenek a 3-as metróval kapcsolatban"
Talán a fejekben van sötétség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.