akadt egy illetékes elvtárs a Gyurcsány-kormány idején, aki őszinteségi rohamában a professzor úrnak nyíltan a szemébe vágta: „ugyan miből fizetnénk azt a sok nyugdíjat, ha a szer elterjed?” S ez csak az érem egyik oldala… A gyógyszergyáraknak ugyanis ma nagy üzlet a koleszterincsökkentő szerek eladása… Hiszen évente (dollárban) milliárdokat hoz a konyhára…Ezzel az a gond, hogy a jó/rossz koleszterinszint olyan, mint a lábméret, vagy a nyakbőség. Kinek ilyen, kinek olyan, egyénenként változó lehet... ...a kocsmában bárki halálra ihatja magát. Akár két szál cigit is szívhatok egyszerre, mert úgymond demokrácia van… De a saját életemhez, egészségemhez gyakorlatilag nincs jogom. Csak adófizetői kötelességem van. Márpedig az ilyen uralom illegitim.

Forrás: sokkaljobb.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ami mashol aranyat er, az nalunk sz@rra valik, jutalom es Nobel-dij helyett buntetes es borton jar... Es akkor meg azon csodalkozunk,. hogy miert is beteg a magyar lelek, miert is utal bennunket mindenki? Miert? Hat nem tettunk ezert eleget?
Rockxy
Az is egy érdekes kérdés, hogy mikor és ki fog tüntetést szervezni a gyógyszer hasznosításáért?
Ezzel több tízezer magyar életet lehetne megmenteni évente.
Kivéve a szkeptikusokét. :)
Csizmás Kond
@Rockxy: ...azok gátolják az ilyen szerek megjelenését akik érdekeltek a sok más haszontalan szerek előállításában.
szaboria1
Emlékszem a 70 években a Béres József ellen is ugyan így kezdték ma már az Ő találmánya gyógyszernek minősül.
karma1
@Rockxy: Szerintem a szkeptikusok is kiprobaljak, csak titokban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.