Visszahívták azokat a Aquarius-Aqua szénsavmentes ásványvizeket, amelyek a megjelölt időpontokig őrzik meg minőségüket.

Az egyik legnagyobb ásványvíz-forgalmazó, az Aquarius-Aqua július közepén visszahívta a 2016. május 21-i és 2016. június 10-i minőségmegőrzési idejű, 2 literes, szénsavmentes ásványvizeket, mivel a termékekkel kapcsolatban minőségügyi problémák merülhetnek fel. – derül ki az egyik nagykereskedő, az Angro Kft. tájékoztatásából.

Bár a víz csak a nagykereskedésben volt kapható, a cég arra kérte a boltosokat, hogy az érintett termékeket haladéktalanul szedjék le a polcokról. A mindenár.hu portál rákérdezett, hogy mi van akkor, ha egy fogyasztó már megvásárolta a terméket, tőle az eladó visszaveszi-e, de még nem kapott választ.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
a válasz akkor lesz esedékes, ha egy embernek eszébe jut, hogy a család nem a sarki büfé romlott gulyásától fosik, hanem ettől a víztől... amit most gyorsan felbontanak, kiöntik a felét, és hívják a mentőket...
36
Gyerekkoromban, játszottunk az utcán így nyáron és voltak azok a jellegzetes kék kutak. Ittunk a vizéből és semmi bajunk nem lett. Aztán, eltüntették azokat is. Most meg trend lett a vizet, műanyagba tölteni. Hát. Nagy külömbség van a két módszer között. Ez is csak haszonszerzés.
nyanya001
Elnézem sokszor, kartonszámra veszik azt sok sz@rt , ami
semmivel sem jobb, mint a csapvíz. na de amíg lószar van, addig veréb is van !
nemkati
Az érdekes az, ahogy a mindenar.hu-n illusztrációként látható kép éppenhogy szénsvas ásványvizes palackról készült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.