Jogilag talán lehet is paragrafusokat találni a büntetésére. Azonban korántsem érthetetlen gesztus. Ellentétben jó néhány kormányzati megnyilatkozással. Amelyek közt a hiába lelnénk fel az egykori kordonbontók elítélését. Már csak azért is, mert akkor a Fidesz számos „arcának” tükörbe kellene néznie. Azt pedig a kerítésbontástól függetlenül sem nagyon mernék megkockáztatni.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Mézike: @GeoCravker: Hát nem értitek a hazugovics bonthat amit akar a cirmos úgy is jó, de más ne merjen semmit bontogatni))))))
Én úgy látom hogy a fiúúúkkkk még nem is sejtik hogy erősen cibálják minden megnyilvánulásukkal a pofonzsák madzagját, oszt. ha kinyílik lesz sűrű pofonosztás a fütyiszeknek, oszt. baszhatják a tektöküket is))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@GeoCravker: ..hát én nem ott hallottam ez biztos...:)...és soha semmilyen titkár nem voltam...
azért megköszönném ha azokat az általam írt demagóg csúsztatásokat kiigazítanád...itt leírva hogy okuljak.
Grafix69
Olvasom az minden nap: Menekültek felgyújtották,elvették, késeltek,eldobták a kaját , elverték mert azt hitték bevándorló ... Aztán olvasom kiugrott a házból, öngyilkosok lettek, agyon verték mert nem adott cigit stb. Mást nem olvasok csak azt ,hogy utálják a niggereket az arabokat meg mindenkit utálnak még saját magukat is. Aztán jönnek elveszik ezt meg azt .Beszarás... Mé??? Azért mert nem akarnak megdögleni ezért. Magyarországon meg uszítják ellenük a népet. Elárulom a legnagyobb menekült a Magyar , a hazájában is és külföldön is . Érdekes minket nem utál még senki , kezdek csodálkozni ,pedig most már okot adtunk eleget. Kerítés , hát a levegőben szerintem háló is kellene mert szerintem mi Magyarok veszélyesebbek vagyunk mint bármelyik menekült , főleg mert szét vagyunk menekülve a világon. Fasiszta uszítás az egész semmi más. A délszláv háború kitörésekor 65000 menekült volt tartósan Magyarországon és nem akartuk megölni őket , mert akkor még tudtunk élni.
GeoCravker
@Grafix69: Anno azt írtam valahol, hogy a jelen politikától St. Istvánnak hányingere lenne. Fenntartom.
Az ezer év alatti alsó hangon 40 nemzedék valamennyi felmenőit senki nem ismeri. Az sem, aki most vérhabbal a száján acsarkodik.
Ha annak idején ilyen viszonyok lettek volna, akkor a magyar törzsek békében kihalnak a mongol pusztákon.
Amellett délszlávok, görögök, lenygelek tömegesen jöttek annak idején. jelenleg több áldozata van a magyar gazdasági exodus-nak, mint ahány menekült eddig ideérkezett.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Hogyne.
Jössz a kerítés, mint kordon és a kordon mint kordon különbségével. Elmesélem, hogy jogilag nem sok a különbség, mire rögtön a kertkapu felé kezdesz tendálni. A kettő közti különbség hatására elkezded fejtegetni, hogy az ország megannyi tulajdoni forma összlete. Ami önmagában igaz, de már köze sincs az eredeti kérdéshez.
Igazad van. Nem csúsztatsz. Terelsz keményen.
Közben ugyanúgy a féligazságok zagyva összletét adod elő, mint egy bizonyos "Figyelő" nick a Kanadai Magyar Hirlap kommentelői közt.
Grafix69
@GeoCravker: Látom lejött a lényeg , nekem szintén lejött írásodból,nagyon jól esett ,hogy vannak ilyen intelligens emberek is mint Te, pedig már várom a támadásokat is :)))
Csizmás Kond
@GeoCravker: ..írtál hét sort de nem mondtál semmit...ez a lényege a modern újságírásnak.
A kerités egy kőből, fából, fémből, vagy bármilyen szilárd anyagból készült földhöz rögzített építmény .
A kordon meg csak ideiglenes mozgatható kerités ami lényegében könnyű és mozgatható szálítható alakítható anyagokból készül de lehet akár sorfal emberekből vagy csak egy kötél vagy szalag ami jelzi a lezárt terület határát.
Nem a hatásokat fejtegettem, hanem azt próbáltam megértetni veled, hogy egy ilyen épitmény elbontása, árvágása, megrongálása annyival sulyosbítja egy külföldi állampogár büntetését, hogy ezért kitilthatják az országból is mígy egy honni állampolgár csak a büntetéseket törleszti.
...nem olyan nehéz megérteni csak le kell venni a vaskalapot hogy megszünjön a beárnyékolás.
...azt megértem hogy neked épp az a feladatod hogy összekuszáld az értelmeket de ha azt ilyen gyatra módon képviseled előbb utóbb munkanélkül maradsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.