Egy cellában ül a két sorozatgyilkosság miatt elítélt férfi, Varga Sándor, alias Clyde és R. Elemér, aki az ároktői banda vezetőjeként híresült el – írja a Blikk.

Vargát négy ember meggyilkolásáért ítél­ték el. Nem érdekli semmi, és nem fél semmitől. Csak egyet akar: normális börtönkörülményeket.

Gyilkosok panaszkodnak a börtön konyhájára Szegeden

A férfi és cellatársa nem érzi jól magát a Csillagban. Kiszámították, hogy fél liter leves helyett csak két és fél decit kapnak, s mivel ezt kevésnek ítélték, meg is panaszolták. 

Varga azt is állítja, paradicsommal és fahéjjal folytatnak ellene pszichés harcot a börtönben. Ő ugyan­is utálja ezt a két ételféleséget, mégis sokszor feltálalják neki.

Clyde egyébként nemrégiben áttért az iszlám hitre, így más étrenden tartják, mint a rabok többségét.  Rossz néven vette azt is, hogy répát nem, csak a répa héját adják neki enni.

Varga még mindig kiemelt őrzési fokozatban van, azt állítja, celláját és őt is naponta többször átkutatják, s nem ritka, hogy levetkőztetik őt, így ellenőrzik.

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága mindezt nem akarta kommentálni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Szemét geci mocskok! Még amit kaptok sem érdemlitek meg!!!Láncra verni és kőbányába dolgoztatni kellene benneteket!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@Nil: Miért is kellene neked azt tudni,hogy a gyilkos élete miért alakult úgy, hogy gyilkos legyen?
vadsanca
Ez már mindennek a teteje! A dolgozó ápolónő nem reklamálhat mert eljárás indul ellene!
Hogy is van ez? Gondolom már bebizonyosodott, hogy Ő volt az elkövető!? Javaslom a halálbüntetés visszaállítását, hogy az ilyen esetek megszünnjenek! Örüljön, hogy lyuk van a s...én, és még tud f...i! Miért is kellet annak a négy embernek meghalni? Valószínű ez nem egy véletlen gyilkosság volt.
világlátó
Ez a hír , ahogy több hasonló is nem véletlenül kerül ide. Azt hiszem itt etetnek minket. Itt mi vagyunk a kisérleti nyulak. Látni akarják egyesek, miként vélekedünk a hazai jelenségekről.
Ez is tudatos manipuláció, talán éppen a lakosság véleményének begyűjtése a halálbüntetés bevezetéséhez igazolásul.Vagy talán újabb börtönök építéséhez lobbizó csoport akar további és mélyebb motivációs fedezetet. Az is lehet, hogy amnesztiát akar kierőltetni egy másik érdekcsoport, felszabadítva a nagy nyomás alól a hazai börtöneinket.
Lehet a börtönbüntetés további differenciálása érdekében folyik ez a menet.Ki tudja.
Egy biztos. Én nem tennék két gyilkost egy zárkába. Persze honnan tudnám miért , csak érzem. Bár mintha emlékeznék arra az esetre, ahol az egyik megölte a másikat, megoldva ezzel mindkettejük sorsát.Mindenesetre nyomasztó tény, hogy több mint tízezren vannak börtönben, a Helsinki Bizottság véleménye szerint embertelen körülmények között. Nem pátyolgatni, nem sajnálni kell ezeket, hanem a törvény betűje szerint eljárni velük még itt kint, majd a börtönben egyaránt
Szeparepa
Ki rossebet érdekel egy sittes gyilkos nyavajgása? Inkább legyen hálás, hogy el van tartva, és nem lett felakasztva, meg nem kell kőfejtőben napi 16 órát kényszermunkán dolgoznia...
nezelodo
Sittes barátom, igazán megérdemelnéd, hogy az iskolai reformkonyha főztjét egyed. Lehet, hogy még a bűnbánat is megfordulna a fejedben.
Nil
@keresztapa: én tudom - nektek kellene tudni akik fröcsogtok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.