Lassan megszokjuk, hogy a hatalmon lévők mindent titkosítanak, és már föl sem merül bennünk, hogy ennél nagyobb aljasságot egy kormány nem követhet el. Képzeljük el, mekkora fölháborodást keltene, ha egy szokásos pénteki interjújában Orbán Viktor férfias bátorsággal kijelentené: „Az adódat befizetted. Semmi közöd hozzá, mire költjük.” (Majd a bátor férfiú a többieket cserben hagyva beszállna páncélozott gépkocsijába, és távozna.) Mondani nem meri, de nap mint nap ezt teszi. Lassan megszokjuk, hogy a hatalmon lévők mindent titkosítanak, és már föl sem merül bennünk, hogy ennél nagyobb aljasságot egy kormány nem követhet el.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És a 2006-os nagy felháborodott tömeg most nyugodtan alszik. Közben a MET 150 milliárd hasznot könyvelt el eddig a svájci bankszámlájára. De a legnagyobb dobás Paks 2 lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.