Az Országos Onkológiai Intézetben falragaszokkal figyelmeztetik a betegeket: tolvajok garázdálkodnak a kórházban – írja a Bors.

Jellemzően a diagnosztikai osztályon fordultak elő lopások, a vérvételre igyekvők folyosón hagyott értékeit emelik el a tolvajok. Lövey József klinikai igazgató a lapnak azt mondta: intézetükben 2015-ben 22 bűncselekmény történt a betegek rovására, ezek jellegzetesen lopások.

Szerinte sokszor a betegek nem jelzik a lopás tényét, tehát a szám magasabb lehet. Noha állandó portaszolgálat is van és biztonsági szolgálat is dolgozik, rengeteg helyen vannak betegek az intézetben. Ezért úgy döntöttek, sok helyre kamerát raknak, hátha így vissza lehet szorítani a lopásokat.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
@solidedge: én meg úgy gondolom, hogy a tetves mocsadék tolvajának először levágni mindkét lábát tőből hogy többet ne tudjon lopni menni, aztán a kezeit tőből mert képes beteg embereket meglopni!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
@Gonoszgólya: Megigérem, hogy egy általad nekem nem tetsző írásodra én is rányomom, hogy "tetszik". Ezzel remélem kvittek leszünk. Nem is tudom miért említem, de egy felmérés szerint a magyarok 40 %-ának nincs humorérzéke.
Gonoszgólya
@solidedge: Nagyon nem érted.
akkor elmagyarázom, bár azt gondolom aki nem érti, annak felesleges bármi magyarázat.
Amit írtál, jó. Helyén van a szöveg.
Amit viszont mond, az nem jó, mert nagyon úgy néz ki hogy az utolsó szóig igaz.
Na EZ az ami nem tetszik.
Tetszik érteni ?
solidedge
@: Gonoszgólya: Elnézést kérek. Ha tetszik ha nem, belekerültem a 40 %-ba.
világlátó
@Mirabilis: A hír elég lesújtó. A rászoruló meglopja a szerencsétleneket.Vagy a szerencsétlenek meglopják a még szerencsétlenebbeket? Az onkológián meglopottak , de az ott előfordulni kénytelenek bizonyára visszautasítják a rájuk tett jelzőket. Igazuk van. Ők nem szerencsétlenek, csak vélt, vagy valós betegek, akik bizonyosságot akarnak tudni állapotukról. Talán ha zárható fém értékmegőrző fiókokat tennének oda a kamerák mellé, hatékonyabb volna a megelőzés.A portaszolgálat átgondoltabb regisztrációs tevékenysége is változhatna már. Az állampolgári felelősségről már nem is merek nyilatkozni. A Horváth Ágnes széf programjáról nem is szólva.
csa-csa
@világlátó: ez a fajta nem olyan nagyon "rászoruló" ! lop, mert jó balhé, meg csak. és ha rászoruló is akkor lopni kell minden áron? főleg beteg eberektől? a curva anyjukat! ilyen alapon az ország fele kilophatná a másik fele szemét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.