A villamos és a nagyvasúti pályát is használó tramtrainnel húsz percre rövidülhet a menetidő Hódmezővásárhely és Szeged belvárosa között – közölte Almási István (Fidesz-KDNP) hódmezővásárhelyi polgármester szerdán az alföldi városban.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Lézer-piszkos "20 miliárdos tartozás kifizetve az adózók pénzéből" tanyáján nem lesz metró ? Csodálkozom ! És reptér sem ? Esetleg hajókikötő ?
justhpeter
Hát igazságos ez ? Orbán falujában lehet űrállomás, Lézer Jani falujában meg semmi ? Hát az udvari bolondnak már semmi sem jár ? Igenis legyen a Jani bolond tanyáján is metró. Ami jár, az jár !
justhpeter
Ja, és hogy ne feledjem. A tanyaprogram pénzéből, mint a másik idiótánál az V. kerületben.
eugen4402
@Toby: Ne türelmetlenkedjél, meg lesz minden, amit felsoroltál. Szépen, sorjában...Viszont ha lesz hajókikötő, akkor ragaszkodni fogok a Parti Őrséghez, mert tetszenek azok a kis gyorsnaszádok. :-)
Greg
A szegedieket mikor kérdezik meg, hogy akarják-e a parasztvillamost? Én még olyan szegedivel nem találkoztam, akit ez érdekelt volna. Egyébként pedig 20 percenként jár autóbusz a két város között. Azok sincsenek teljesen kihasználva. Úgy hogy Lázár agyszüleménye csak a lenyúlásról szól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.