Az egész procedúra alapjaiban véve is erkölcstelen, kirekesztő és idegengyűlölő – a vasfüggöny felhúzásával megbukott a dilettáns jobboldali politika. A vasfüggönyről beszélni már-már közhely, ugyanakkor mégsem mehetünk el szó nélkül a médiában megjelent friss információk mellett. A kormány döntése értelmében a vasfüggöny megrongálása szabálysértésnek, hovatovább bűncselekménynek minősül.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Miért csodás itt amikor pl Franciaországban a csalagútnál ez természetes ?...de bármelyik országban az.
kamazuka
Habár a cikk íróját nincsen szerencsém ismerni,feltéelezem nem a határvidéken lakik.
Akkor már biztosan nem használná a kirekesztés és a bukás szavakat.Amikor 15-20 idegen bemegy a kiskertedbe barátom,esetleg házadba és élelem után netán eladható értékek után kutat,akkor legyen nagy a mellény.Budaoest határában sohasem lesz menekűlttábor,így az ott élők sosem érzik majd a saját bőrükön azt amit a határvidék lakosai nap mint nap átélnek.
justhpeter
@kamazuka: Ez még akár igaz is lehetne, de Pinocsettől tudjuk, hogy már a választás után két héttel az országban rend volt.
Ettől még a vasfüggöny csak arra jó, hogy ki ne hallatsszon a harangszó a faluból. Vagyis értelmetlen.
Budapest határában valóban soha nem lesz menekülttábor, Budapest és környéke a kormány leraboló területe.
Laila
Nem hiszem, hogy ebbe belebukna a jobboldal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.