Hét végéig marad a kánikula, ma még akár 39 fok is lehet. De hétfőre érkezik a lehűlés, kedden már csak 23-28 fok lehet.

Csütörtökön a nap első felében többnyire felhőtlen égbolt és zavartalan napsütés várható, később gomolyfelhők is képződnek, amelyekből az ország nagy részén nem lesz csapadék –közölte az OMSZ.

A késő délutáni, esti órákban egy-két helyen zápor, zivatar azért nem zárható ki teljesen, főleg a Dunántúlon és az Északi-középhegység tágabb környezetében. A legmagasabb nappali hőmérséklet 34 és 39 fok között várható, a késő esti 23, 31 fok között valószínű.

Pénteken csak nagyon kevés helyen, szombaton elszórtan, de legfőképp a nyugati országrészben alakulhatnak ki záporok, zivatarok a napos idő mellett – tette hozzá az idokep.hu meteorológiai portál.

Vasárnap már többfelé, hétfőn országszerte számíthatunk záporokra, zivatarokra, helyenként hevesebb zivatarok kialakulása is várható viharos széllökésekkel. A hőmérséklet is csökkenhet pár fokot hétfőre.

Kedden legfeljebb már csak 23-28, jövő szerdán pedig csak 18-25 fokot mérhetünk napközben – derült ki az OMSZ előrejelzéséből.

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gömblulus
Ez azért brutális. Ezeket a durva hőingadozásokat senki nem viseli jól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
@KERKA: Akkor sem szeretem a fahéj ízét, ráadásul évekkel ezelőtt egy bőrteszt allergiát mutatott ki rá, szóval azóta még inkább kerülöm. Vágyfokozóra meg még szerencsére nincs szükségem:))
KERKA
@vizinyuszi: Fagyi van! az mér nem jó???
enslaved
@KERKA: Remélem még sokáig, sokáig:-)
enslaved
@KERKA: Megyek, mert bejött a szobába a saját lábain a legkiválóbb vágyfokozó, akit valaha csak ismertem:-))
Jó éjt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.