A 444.hu nézte át Bayer Zsolt néhány legutóbbi publicisztikáját. 

Ezekben az írásokban olyan részletekre bukkanhatunk, amik azt mutatják, a publicista ellentétes utat jár be például a néppártosodás útjára lépett Jobbikkal.

Nézzük a "legjobb" részeket.

1. „Csak akkor nincsen riadó, amikor milliószámra özönlenek befelé az idegenek. Akiket a második emeletről kiugorván is még le kell lőni.”

2. „Mi baja lehet? Beteszik majd egy svéd börtönbe, ami ahhoz képest, ahonnan jött, maga a paradicsom. Ott fog éldegélni csendben, békességben, aztán úgy tíz év múlva kiengedik, és az egész folytatódik, mintha mi sem történt volna. Sokkal jobb lett volna, ha ellenállást tanúsít, és lelövik, mint egy veszett kutyát.”

 - írta a svéd IKEA áruházban történt késelés után.

3. „Itt az idő kimondani: elkezdődött valami rettenet. Aminek véget kell vetni. Most. Minden eszközzel. Európát meg kell szabadítani ettől az iszonyattól. Ha kell, fegyverrel. Mert ha minden így marad, akkor elkerülhetetlen lesz a vérontás. És a hordák ma még úgy hiszik, csak az európaiak vére ontható…”

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ezt az idióta barmot csak erős idegzetűek nézzék meg, a kiskorúak fejlődésére káros !
Mocskos sunyiló. Érdek "publicista", magyarul análnyalogány !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
@Szeparepa: Igaz ,hogy tényleg magyartalan baromság de létezik ez a szó.
www.nyest.hu/hirek/kimaxoltuk-a-bolondok-napjat
Törölt felhasználó
@Vosztok: Jól van gyorsan elolvastad a wikipédiát:) Szerinted akkor, ha a többség azt akarja, akkor ki lehet írtani pl egy népcsoportot? Liberfasiszta, ezt nem tudom értelmezni. Amúgy meg csak a radikál jobb vagyis te gondolhatsz olyanokat, hogy valkit le kéne lőni..én csak le parasztoztalak meg tahóztalak. Ennyire meghat ha a saját fegyveredet fogják rád:) Írtam, hogy nem vagyok liberális, lovagolhatsz ezen órákon keresztűl is. Én elhiszem, hogy ebben az országban mindenki libcsi, aki nem cigányozik, zsidózik. Képzeld vannak országok, ahol még a radikál jobb oldalon sem kérdés pl az embveri jogok kéárdése. Persze ott nem olyan sötét bunkók élnek mint itt... Szarok én rád hidd el, remélem te leszel az első, ha kirobban valami világháború, akinek be kell kopogtatni majd azt osztrák náci ajtaján hogy fogadjb be aztán majd jól arcon rúgják:)
Vosztok
Tévedtem. Nem vagy libsiagy. Semmilyen agyad nincs. Nem beengedni száz határon át, halom pénzen idecsődült, magát menekültnek hazudó, erőszakos, élősködni akaró csőcseléket, nem azonos a agyonlövetésükkel. Sunyin és aljasul hazudsz. Másokon élősködni nem emberi jog. Akik annak állítják, azokra szarni kell. Főleg rád.
Szeparepa
@hetöndöe: Létezik, a szlengben igen... de nem az irodalmi magyarban... újságíró itt nekem ne szlengeljen, mer szétrúgom a seggét.. (és ilyen ige van hogy, szlengel..? ;) :D ).
varirmag
Mára már a legtoleránsabb emberek is a migránsok megállítását , kitoloncolását szeretné. Nincs egyetlen ismerősöm akinek mást szeretne.
Néha még itt-ott zizegnek a fizetett ( vagy nagyon sötét,feltünési viszketegségben szenvedő) migráns védők de napról -napra kevesebben vannak.
Innen is máshonnan is eltünnek a amarik és tsa-ik, már nem érdemes fizetni őket ebben a témában !
Majd ha találnak más témát, amikor lehet "jó lelküsködni"mások kárára vagy egy kicsit nácizni,( ujabban parasztozni a bunkójának ! ) visszajönnek.
varirmag
Én ezt nem tudtam volna így összefoglalni !!! Huh,ez nagyon igaz !!!
"""Liberálfasiszta.

A liberálfasiszta liberális szlogeneket hangoztatva nagy általánosságban a demokrácia és a szabadságjogok nagy harcosának képzeli magát. Küzd a szabadságjogokért, a vélemény és gondolat szabadságért, az általuk elnyomottaknak és kirekesztetteknek képzeltek életminőségének javításáért. A TÖBBSÉG szabadsága és jogai soha nem érdekli őt! Önnön jóságába vetett hitében megdicsőül és önmagát demokratának és tévedhetetlennek hiszi. Egyetlen elvet nem tart be, amiből a klasszikus liberalizmus gyökerezett, az élni és élni hagyni nemes eszméjét! Ő az, aki ebben a harcban a mocsokból felvette a fasizmus piszkos kardját és fasiszta gyakorlatot követve küzd az általa vélt nagy szabadságért. Nem riad vissza a kirekesztéstől, a negligálástól és az ellenfelet ellenséggé minősíti, üldözi. Minden olyan gyakorlatot és magatartásformát támogat, amelyet a többségi társadalom épp csak megtűr, vagy egyáltalán nem tolerál. Akár szembe megy a törvénykezéssel is és a tolvajlást bocsánatos bűnné nemesíti. (megélhetési lopás) Mindenki ellen, aki felemeli a szavát a deviancia, a bűn és az el nem fogadott magatartásformák ellen, azonnal harcba száll és fasiszta módszerekkel tesz lehetetlenné, akit nemzeti érzelműnek gondol. A nemzet fogalma vörös posztó a szemében, ezzel le is lepleződött valódi arca! Neki köszönhetjük, hogy a legégetőbb társadalmi problémáinkról még beszélni sem szabad! Valójában igazi diktátor fasiszta ez az ember, csak liberális álruhát vett magára. Akár a hazáját(???) Magyarországot is képes elárulni, hiszen csak a cél a lényeg, a Magyar Haza semmit nem jelent ennek a nagyhangú, saját nagyszerűségük tudatában megdicsőült bűnpártolónak ""

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.