Nem túl rendhagyó módon, de mégis próbálkozzunk egy gondolatbeli időutazással. Mondjuk, 20 évvel ezelőtt megjelenik egy országos napilapban a hír: egy 16 éves fiú megmentette egy ember életét, akit az elvérzés fenyegetett. Szinte biztos, hogy a többség egységesen kiállt volna az életmentő kitüntetése mellett. Mára egy ilyen eseményt is sikerült a szekértáborok közti futóárokba hajítani.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa
Jaj azért ne essünk már ennyire hasra ettől... ez a túlzott nyálverés már szánalmasan beteges ebben az ügyben... épp ott volt, megtette volna ugyanezt másik 100-ból 90 ember is ugyanígy vagy még jobban... amúgy meg háborús zónából érkezett, még jó hogy ki volt jobban hegyezve erre és gyakorlottabb volt... még jobban már nem kéne ezt felfújni, mert egyre szánalmasabb lesz csak ez a hisztéria az ügy körül... az arab kamumenekült illegális bevándoró bűnöző tömeg inváziója akkor is tűrhetetlen... és így vagy úgy de véget fogunk ennek vetni...
justhpeter
@Szeparepa: Ezt én értem, de miért nem tette meg más, a 90-ből ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.