Kevés olyan nő van, akinek ne gyűlne meg a baja a narancsbőrrel. Az apró dudorok sokak életét keserítik meg. Számos csodaszerről hallhatunk, amelyeknek a többsége sajnos nem használ. Az egészséges táplálkozás annál inkább! A homoktövis egy vitaminban gazdag gyógynövény, ami egészségesebbé és szebbé tesz. Igen, még a "narancsligetek" ellen is jó! A külsőleg leghatásosabb természetes anyagok közé tartozik a homoktövis, mely zsírbontó, anyagcsere gyorsító hatású.

Feltöltő: mgmk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Laila
Nekem is mindig meggyűlik vele a bajom... :-(
De rájöttem, hogy ha késsel 4 felé hasítom, akkor könnyen le tudom fejteni a narancsbőrt.
Másik megoldás, ha kettévágjuk és használjuk a narancsfacsarót. Ez is mindig bejön.
Ha a narancsbőrt felkockázzuk, süteményekbe is nagyon finom. ;-D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mgmk
Bérkommentelőket pedig pláne nem töröl, jól is néznénk ki...
hetöndöe
@mgmk: Már megint itt vagy te orosházi észkombájn?
Ez akkor most a 35. Zolika?
bakurasz
Bérkommentelő! Nem is tudom, megsértődjek vagy örüljek!!?
Nem vagyok rászorulva, hidd el Drága! 2500 km-re lakom Magyarországtól és tisztes fizetést kapok az itteni munkámért. Ezenkívül a "bérkommentelő" szerintem csak fantom, nem hinném, hogy létezik ilyen!
A stílusom sem nyerte el a tetszésedet? Sajnálom, nem vagyunk egyformák! Egy nagy bunkónak tartasz, pedig csak nyers vagyok és szókimondó. Olyan szavakat használok mint bárki, csak én ide is leírom mert nekem úgy tetszik.Régen rossz, ha ezt valaki bunkóságnak vagy a butaság megnyilvánulásának tekinti! Sajnálom de a hozzászólásaim éppúgy tükrözik a véleményemet, mint a személyiségemet. Lassan ötven éve ilyen vagyok, eszemben sincs a maradékra finomkodó úri kisasszonnyá változni!
Barátságos alak vagyok egyébként, más szituban akár össze is haverkodhattunk volna! De erről a cikkről akkor is ugyanaz lenne a véleményem! Kézcsókom!
kamazuka
@bakurasz: Bár hihetetlennek tűnik de aranyérre mindmáig a leghatékonyabb gyógyír és nem kell nevetni de ki lehet próbálni,hozzáteszem nem az izesítés a lényeg,bár első olvasatra totál közröhely de aki kipróbálta már esküszik rá,nos a termék az,melyet népnyelven szöllőzsírnak nevezünk azonban valójában verát tartalmaz,tudod olyan alóét.Szóval az ajakír mely hihetetlenn, de rendbehozza azt amit a csípós,fűszeres ételek és a megemelt nehéz tárgyak okoznak,melyek hatására krónikusan is kújúlhat ez a nem éppen kellemes történés alfelünkön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.