Az Európai Bizottság elvből nem támogatja a határ menti kerítésépítést, ám az, hogy a tagállamok konkrétan milyen módon kívánják biztosítani a határt, nemzeti illetékességébe tartozik - felelte egy kérdésre Christian Wigand szóvivő a hétfői brüsszeli bizottsági sajtótájékoztatón.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Aha. A csalagútnál, azért építik a kerítést és ütik, lefújják könnygázzal a bevándorlókat, mert a halálos áramütéstől védik őket. Szóval, tényleg buszra és repülőre kell azonnal ültetni nálunk a vándor madarakat és meg sem állni velük az elhatározott célországig. Ott megvédhetik őket. És kapjon belőlük az USA is. De bőven. Nem tudom észre vette-e azt, ez a Wigand, hogy az EU, tulajdonképp elviekben már szétesett egy, ráadásul "csak" humanitárius de biztonsági és gazdasági erővel is bíró kérdés miatt?!
justhpeter
Amit a hírekben hallottam, abban igaza van az eu-nak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.