Az OIKOSZ Alapítvány korábban petíciót nyújtott be az Európai Bizottságnál a Gyurcsány Ferenc tulajdonába tartozó Altus Zrt-vel kötött szerződés miatt. A Bizottság válaszában azt írta: nem létezik olyan ok, ami miatt meg lehetne szüntetni vagy fel lehetne függeszteni a szerződést, az a feltevés pedig hipotetikus, hogy így politikai érdekek szivárognának be a szakmai munkába.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Na megint az asztalra röhögtem magam a hülye fideszes baromságon !
Kellett ez nektek ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Na megint az asztalra röhögtem magam a hülye fideszes baromságon !
Kellett ez nektek ?
nemkati
Hehe! :DDD

Mellesleg amikor ezek a barmok létrehozták az NMHH-t, és telenyomatták a nyaloncokkal, meg olyan médiatörvényt hoztak hogy az ellenzéket lehetetlen helyzetbe lehessen hozni, akkor azt mondták, hogy ez csak feltételezés hogy ezzel vissza fognak élni, és ez prejudikáció. Aztán ugye mit műveltek pl a Klubrádióval. Szóval azért feltételeznek politikai érdekeket az Altusnál, mert magukból indulnak ki. Azt visszautasítják, ha róluk feltételeznek valami negatívat, de ők egyből rohannak Brüsszelbe előfeltételezni. Lehet kérem a kormánynak szembeköpni magát!
justhpeter
Orbán ismét helybe ment a pofonért. Megkapta. Holnaptól majd a Csepreghy végig rodeózza a tévéstúdiókat, hogy mekkora kokit meg sallert kapott az Unió.
bencemacska
Mi az az OIKOSZ?
Azonkívül, hogy alapítvány, nekem csak annyi jön le: KOSZ. Abból meg van bőven, de én inkább mocsoknak nevezném!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.