Kormányülés szünetében tartott sajtótájékoztatót Lázár János és Kovács Zoltán. Lázár elmondta, hogy meghallgatta a kormány Pintér és Hende miniszterek beszámolóját a szerb-magyar határzárról. A kormány javaslatára Orbán azt kérte Pintértől, hogy jöjjenek létre határvadász századok. Lázár szerint több ezer rendőr kerül le Csongrádba, hogy az egyre “agresszívebb és határozottabb követeléssel érkező bevándorlók” ellen fel tudjanak lépni. Jogi védelemre is szükség van a kormány szerint, ezért rendkivűli parlamenti ülést szeretnének, hogy a btk.-t szigoríthassák. Szeretnék ha önálló tényállás lenne a btk-ban az embercsempészet, és “szigorúan büntetnénk: akár 3-4 évet is kiszabható legyen az illegális határátlépésért és a határzár megrongálásáért.” Vagyis újra bűncselekmény lesz az illegális határátépés. Lázár szerint egy embercsempész-támadásnak van kitéve az ország.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Gyermeteg kis idiótáim és debiljeim ! Már most neki kell állni börtönök építésének, hogy legyen hol elhelyezni azt a brutálisan sok elítételtet, akiket persze ugyanúgy etetni kell !
bundi
belegondolok hogy magyarországon kb 20 000 embert lehet max betolni a kb 15 000 helyre és ezzel csak 140 %-os lesz a túlzsúfoltság...
index.hu/belfold/2015/03/10/borton_tulzsufoltsag_strasbourg_emberi_jogi_dontes_helsinki_bizottsag/
és akkor most jön annyitisér pornószájtbizniszes jános és beveti ezt a marhaságot...hogy az illegális határátlépést lehessen 3-4 évre büntetni..eddig kb 125 000 ember lépte át idén illegálisan a határt ...
a börtönö9kben ha kitesznek mindenkit akkor is max 20 000 embert tudnak benyomni...
és a bessenyő pista bácsi meg csodálkozva kérdezi noooooóóóóómmáááális?
Toby
Ökrök ! Nem elmeroggyant, duce féle stadionokat kellett vlna felhúzni - zömük már javításra szorul ! - hanem előre kalkukálni Gettó-ország bv-s igényeivel, ha nagy pofával ismét el akarjátok adni magatokat a plebsnek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.