A Tumblren jelent meg egy érdekes poszt. Zeroz3ro azt fejtegeti, hogy valahogy jobban haladnak Németországban a felújításokkal.

Volt ugye az a hír, hogy vasárnap reggel felborult egy kamion és 800 fokos forró alumínium folyt ki az útra. És volt a hétfői özönvíz után megnyílt Fővám téri úttest is. Nos, míg az egyik esetben sikerült elég gyorsan elhárítani a bajt, a másikban még szerdán is csak nézegették, mit kellene majd akkor csinálni vele. 

Mi történik Németországban egy katasztrófa után és mi Magyarországon?

Mi történik Németországban egy katasztrófa után és mi Magyarországon?

Erre a megoldásra tippeltek?

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Nálunk ezt megengedhetik, hisz a reformok működnek.:(
Gyanítom, most azon vitatkoznak, hogy kinek az illetékessége.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
okina48
@Szeparepa: Ha a háború utáni mutyi nem csak a fél Németországot,hanem az egészet a ruszki zónához csapta volna -amire tagadhatatlanul rászolgáltak-akkor pont olyan"ócska" ország lenne mint Mo.,és akkor lenne miről beszélni!Igazságtalanság történt,mert az igazi bűnöst hagyták kimosakodni ,minket meg 45 évig éppen csak hagytak élni! Ezt a lemaradást igen nehéz ledolgozni,pláne,ha sorozatosan rossz döntéseket hozunk!
Szeparepa
@okina48: Volna volna... ha a pöcsöm meg 25 centi lett volna, akkor én lennék az análpápa... kb ennyi értelme van a volnázásnak... volnázó ábrándozásokat lehet végtelenszám kitalálni... eközben 'odakint" vár az irgalmatlan valóság, AMI VAN... ennyi
okina48
@Szeparepa: Ugyanannyi értelme van az összehasonlítgatásnak.Pláne ilyen dehonesztáló módon Magyarország rovására.Mégiscsak a mi hazánk,akármilyen is!
szaboria1
@okina48: Csak meg kell nézni az 55-ös utat majd a tél után olyan jól aszfaltoznak, hogy már most is látni lehet ha a résekbe bele fagy a víz szétfog fagyni.
okina48
@szaboria1: Azt hiszem,hogy most az 55-ös út állapota Mo.legkisebb problémája!Az útépítés minősége az,amin szerintem már senki nem csodálkozik.Ez aztán tényleg nem orbánfüggő,hanem szinte Hungarikum! Így volt ez már Kádár papa idejében is,meg utána is!Van ami soha nem változik!
F_Viktor
@szaboria1: Az 55-ös felújítása (a mórahalmi elkerülő és a megyehatár kivételével, mert ott még egy kapavágás nem történt!) EU-s pénzből történt, tehát nem lehet a működő magyar reformoknak tekinteni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.