A Figyelő szerint a miniszterelnökséget vezető miniszter a politikából történő kiszállását fontolgatja. Nem tudni, Lázár tényleg visszavonul-e ősszel, ám az tény: ha az üzleti szférában folytatja, akkor az Orbán-kormány legteherbíróbb és legmegosztóbb tagja távozna a miniszterelnök mellől. Vélemények Lázár Jánosról.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A kifutó fiú a mi Janinkhoz képest akadémikus, a szellem óriása.
Toby
Minden bűnétől függetlenül mondom, hogy lézernél arcátlanabb, cinikusabb, aljasabb politikust ritkán tartottunk el, még fidesznyik körökből is ! Pont !
papa.49
A kérdés az hogy mennyire erős még a hazugovics, és mennyire erős a lézeres, az fogja eldönteni mi lesz a sorsa))))) Én már várom mikor jön elő az ellenfelek megsemmisítésének rákosista módszere, mikor lesz a ,,trónkövetelőből hazaáruló,, ))))))))
JAJMÁR
Nagyon meglepődnék, ha nem maradna politikus. Ügyes, terhelhető, jó kommunikátor. Az utóbbi időben hozott a fidesznek, de lehetséges, hogy háttérbe szorítják, nehogy túlnője a "tanítvány a mestert" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.