A Sziget ideje alatt a Honvédkórház Sürgősségi Betegellátó Centrumának negyedével nőtt a forgalma, ez napi 20-25 többlet esetet jelentett – írja a Népszabadság.

Az ő feladatuk volt, hogy ellássák a fesztiválon bajba jutott fiatalokat. Többek között agyrázkódást, kulcscsont- és végtagtörést, illetve különféle belgyógyászati kezeltek az ügyeletben az orvosok.

Tavaly négymillió forint veszteséget okozott az intézménynek az, hogy a biztosítás nélküli betegek ellátását senki sem fizette ki a Honvédkórháznak, az idei betegállátások adminisztrációja még zajlik.

A biztosítás vagy az azt igazoló okmány nélkül kizárólag az életet veszélyeztető sérüléseket, állapotokat kellene ellátniuk, de „emberiességi megfontolásokból” valamennyi orvosi segítségre szorulót ellátták – írja a lap.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rumcájsz
2 lehetőség lenne!

Vagy egészségbiztosítással adni a belépőket vagy fizeti a szervező.

Tegnap volt szerencsém végig botorkálni a migránsok közt a Köztársaság téren.
Mit nem mondja... Csodálatos érzés lehet egy nőnek, vagy egy gyenge fizikumú férfinek este 8 után...
verum
@Rumcájsz: - amikor a meglevő táborokat bezáratják, kormány is erre számít, hogy lesz esetleg fizikai bántalmazás és akkor lehet fizikailag bántalmazni, börtönözni, lőni.
Nagyon szeretnék már, ezért nem drága ár nekik a saját honfitársaik biztonsága sem.
Rumcájsz
@verum: Így igaz,,,,,
Kivárják a nép, az ostoba fülkeforradalmárok követelését...
Csak ne legyen belőle harc az ország területén!
papa.49
Talán esetleg az extra látogatottságból jutna erre is, miért kell azt a közösségnek állnia hogy valaki nagy pénzt bezsebelnek a xart meg a közösségre hagyják???)))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.