Boross Péter botrányos kijelentésével foglalkozott az RTL Klub híradója is, melyben a volt miniszterelnök többek közt a menekültek eltérő genetikai adottságait emlegette.

A csatorna több vezető kormánypárti politikust is megkérdezett a volt miniszterelnök kijelentésével kapcsolatban. A KDNP-s Rétvári Bence szerint csak a véleményét mondta el Boross, míg a fideszes Trócsányi László az alaptörvényre és az ENSZ emberjogi egyezményére hivatkozva amellett foglalt állást: minden ember egyenlő.

Az RTL Klub hiába akarta megszólaltatni az ügyben a volt miniszterelnököt telefonon, mikor megtudta, hogy a riporter honnan keresi, mindössze annyit közölt: ő csak az állami médiának hajlandó nyilatkozni.

A Demokratikus Koalíció szerint Boross kijelentése a legsötétebb időket és a fajelméletet idézi, ezért azt követelik, érdemtelenség címén fosszák meg a politikust a neki járó havi másfél milliós nyugdíjától.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Eszem f...m megáll!
1989 óta nyugdíjas az ország tönkretételében tevékenyen részt vevő Boross.
Mekkora fizetése lehetett, mint Dél-pesti Vendéglátóipari Vállalat igazgatója, ha 1,5 millió forint a nyugdíja?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@kamazuka: 6:19 Első mondatodra reagálva... Minden embernek a nyugdij tv. alapján állapitják meg a nyugdiját, igy neki is. Ezen kivül jár neki -- ha nem folytatnak kereső tevékenységet -- az "elnöki nyugdij", amely havi 1.500 eFt bruttó. Ebből levonják az adókat és a részére megállapitott nyugdijat és igy kapja meg a havi "ellátását". Egyébként 12 embernek jár ilyen elnöki nyugdij, amit csak a közjogi funkciót betöltöttek kaphatnak. Én láttam M.o. költségvetését és ott bizony a kiadási oldalon 2 tételben van beállitva ezeknek az embereknek a havi ellátása. Kötekedés nélkül... nem értem: hogyan kapcsolódik ez a bankokhoz?
kamazuka
@eszegfu: Nagyon bízom abban,hogy van valamiféle számviteli végzettséged esetleg affinitásod e témához.Ez a téma szorosan összefügg azzal amit nem értesz.
Minden dolgok alapja a számvitel.
Gondolom minden törvényt, szó szerint kell értelmezni.
Mert ha nem, akkor ezeknek,isten írgalmazzon!
eszegfu
@kamazuka: Mondhatnám... van affinitásom... mégsem tudom megfejteni gondolataidat! Kérhetem, esetleg privátban megmagyarázod?! Azt érzem, hogy nem akarod igazán megosztani senkivel sem...
eszegfu
@kamazuka: Érdeklődéssel várom, de csak holnap reggel tudom megnézni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.