Kibontották a falat, úgy másztak be egy élelmiszerboltba a tolvajok Baján – számolt be az RTL Klub Híradója.

A gipszkartont megbontották, a széfből másfél millió forintot vitték el.

Az üzlet belső biztonsági kamerája rögzítette a boltba bemászó férfit, aki a felvétel alapján úgy tűnik, tudta, merre kell keresni a széfet.

Majd úgy távozott, ahogy jött, a falon keresztül.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Mi az a "rongyos 1,5 millió? Boross "jól megérdemelt "egy havi nyugdíja."Elaprózta" magát a tolvaj .Nem úgy mint az APEH,meg a többi hivatal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ipan54
@EGO: akár lehet az is ,bár olyan kétségbeesetten keresi őket, tette közzé ek a videókat a tulaj ,hogy én nem gondoltam erre . A kamerák akkor a rendőrséghez nem voltak bekötve, no meg amit hiányolok a riasztó ! Érdekes az nem volt , és mi a francért kellett egy szekrénybe a ládikába hagyni a másfél millást . Sok megválaszolatlan kérdés , persze Ő nyilván tudja a választ . Azt, h ezek meglesznek nem nagy az esélye , ha a falbontásra egy lakótelepi lakó sem ébredt fel, akkor nyilván egy simaszkos ,kesztyüs beöltözött himnemüt ,hogy is ismernének fel.
EGO
@ipan54: Ha elébredt, akkor se kockáztatja az életét!!!
eszegfu
@ipan54: Igazából a "falbontás" ez esetben -- az információk szerint -- csak egy gipszkarton volt...
ipan54
@eszegfu: ismerve a helyszínt , kb. 2-3 m-re vannak a sorházak , hát persze hajnali 3 kor nyilván nemsokan vannak ébren , amellett meg zuhogott az eső.
ipan54
Itt "látszik", hogy szinte azonnal feltette a videókat, ahogy a rség engedélyezte: ezért nem hinném , nem gondolnám , hogy Önbetörés .www.facebook.com/krisztian.talaber.5?fref=ts

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.