Kikelt a DK Mészáros Lőrinc útfelújító munkássága ellen. Mint közleményükben emlékeztettek: a Népszabadság készített gyűjtést azokból a fővárosi utakból, amelyeknek a csatornázás utáni felújítását a Mészáros Lőrinc cégét is tömörítő konzorcium nyerte el. A lap szerint a XVIII. kerületben bizonyos utak akár egy méterrel is keskenyebbek lettek a felújítás következtében, míg a kerületi Fidesz-frakció vezetőjének körzetében felújított szakaszok még szélesebbek is lettek a korábbinál.

A felcsúti gázszerelő nyomán tehát a XVIII. kerületben minden út a korrupcióhoz vezet, hol keskenyebb, hol szélesebb nyomvonalon. A több szakaszon véghezvitt “útlopás" következtében ráadásul elvileg kétirányú utak változtak gyakorlatilag egyirányúvá, hiszen 3 és fél méteren nem fér el egymás mellett két autó. A nem fideszes körzetek lakóinak így a mindennapjaivá válik az életveszélyes közlekedés, amiért cserébe Mészáros Lőrinc újabb százmilliókat tehet zsebre korábbi milliárdjaihoz hasonlóan

- írta a párt.

A Demokratikus Koalíció szerint használhatatlan utakért egy forint közpénz sem jár Mészáros Lőrincnek. Továbbá azokat a szakaszokat, ahol a felújítás következtében az út szélessége nem éri el a hivatalos szabványban meghatározott 4,25 métert, Mészáros Lőrincnek haladéktalanul ki kell javítania.

Mivel az útfelújítás közbeszerzési eljárását a Főváros végezte, a DK szerint Tarlós Istvánnak is felelnie kell: adott-e teljesítési igazolást Mészárosnak az életveszélyes útfelújításért?

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Egyáltalán mit keres a ,,nemzetigázvezetőfőszerelő,, az útépítésben ennyire nem lehet polihisztor)))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Egyáltalán mit keres a ,,nemzetigázvezetőfőszerelő,, az útépítésben ennyire nem lehet polihisztor)))))))))))
Toby
Örüljetek, hogy nem a mangalicáit terelgeti az utakon ! Gecisztánban nem kell ahhoz érteni, amit a hawer csinál, az a lényeg, hogy a bank visszaigazolja: "megérkezett a lé !"
justhpeter
Mészáros egy poliészter-parafenomén. Mindaddig, míg Orbanisztán áll.
lajospapa
Azért keskenyebb az út, mert hosszabbra nyújtották. Érthető? .
Aki Én
Meddig kell még bizonyítaniuk, hogy egy csaló, kontár, önérdekközpontú maffia brigád? Amihez nyúlnak abból szar lesz...
kukac50
Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor ellopják az anyagot így akarnak még gazdagabbak lenni,ezért keskenyebbek az utak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.