Pintér Sándor belügyminiszter jóváhagyta Papp Károly országos rendőrfőkapitány elgondolását a határvadász egységek felállításáról és felkérte, hogy intézkedjen a szakmai, logisztikai feladatok részletes kidolgozásáról – közölte a Belügyminisztérium hétfőn az MTI-vel. 

Az országos rendőrfőkapitány 48 órán belül tájékoztatást ad a magyar-szerb államhatár rendjének védelmét kiegészítő rendőri egység létrehozásáról.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a múlt keddi kormányülés szünetében tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy határvadász századok jönnek létre a rendőrségen belül, több ezer rendőrt vezényelnek a déli határra, hogy megvédjék a határszakaszt.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, a miniszterelnök a kormány javaslatára kérte azt a belügyminisztertől, hogy a rendőrség szervezetén belül határvadászszázadokat állítsanak fel.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
Nem tudom mit tud Pintér,de TENNI KELLENE már valamit.
Budapest egyrésze már élhetetlen !!! Kosz, mocsok,szemét.Nem lehet tőlük közlekedni.
Jön a tél ! Tessék mondani mi lesz ???
A migránsok majd az otthonainkba is bejönnek. ??? Mert nekik a határzár nem számít,akkor egy lakásajtó sem jelent majd gondot.

A hazai lakosok érdekeit miért nem védi senki ??? Mi miért nem számítunk ???
Captain Blood
@varirmag: Nyugodj meg nem jön senki a lakásodba! A menekültek sokkal büszkébbek annál, hogy nálad kopogtassanak! Amit ők megértek, Te a tizedétől elpusztulnál! Gondolkodj és rájössz, hogy aki több ezer kilométert megtett és ráadásul nem akar itt maradni, az nem is fog!! Nem baj... rettegj, bújj el...imádkozz a FideSS-hez...
Megsúgom: nem fog segíteni!!
Lepényleső
Ő tudja,én meg félek tőle,-hogy sejtem mitől féljek.
GeoCravker
@varirmag: "Budapest egyrésze már élhetetlen !!! Kosz, mocsok,szemét"
Jártál az Erzsébet-téren? Tényleg sok a kosz, a mocsok, a szemét. Az utóbbioból a Parlamentbe is jut sok. De csak áétvitten. Szó szerinti szemét a Nyugati tranmzitjánál kevesebb van, mint a belvárosban.
Tényleg ciki lenne, ha a sok mohamedán menekült belerondítana a lóháról szakadt szemetelő kultúrába.
Napi ötszöri, igaz rituális, tisztálkodás.. Rémes is lenne. Ork-szag és szemét... Igazi kárpátiai feeling...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.