Budapest főpolgármestere szerint ha így folytatódik tovább, nem valószínű, hogy a pályaudvarokon, a főváros szívében maradnak az illegális bevándorlók számára kialakított tranzitzónák.

Tarlós István a TV2 Mokka című műsorában kedden reggel arról beszélt: azért a pályaudvarokon alakították ki ezeket az övezeteket, mert a jogszabály hogy szólt, "üljenek fel a vonatra és menjenek tovább", de mivel ennek lehetőségei beszűkültek, "nem sok értelme van annak, hogy a pályaudvarok környékén biztosítsunk egy ilyen fakultatív szolgáltatást".

Mint mondta, a tranzitzónákat a humanitárius segítség mellett azért is jelölték ki, hogy "ne szóródjanak szanaszét a városban" az emberek, akiket következetesen migránsokként említett, mondván, legtöbbjük esetében nem bizonyított, hogy háború elől menekültek, jelentős hányaduk pedig – iratok hiányában – be sem azonosítható.

Ezeket az embereket nem lehet tovább ellenőrizetlenül beengedni – említette a helyzet kezelésének egyetlen módjaként Tarlós István.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
"Ezeket az embereket nem lehet tovább ellenőrizetlenül beengedni "
Eddig sem voltak beengedve hanem intenzíven jönnek, másznak . Próbáljon eléjük állni és ellenőrizni őket , hát törvény nincs a megállításukra se.
A fél ország meg még mindig azt hiszi csak egy filmet néz , hogy nahát jönnek jaj szegények , rossz sorsuk volt biztosan vágynak jobb életre , mert nekik ez már jár .Csak ez nem film hanem valóság és nem úgy néz ki hogy a végén happyend lesz , mert most egyre többen jönnek és egyre követelőzöbbek.
A szakértők nyilatkoznak meg néha az európai államfők de azon kívül aztán semmi az égmegadta világon nem történik ,és még régen volt határzár most már kóricálhat bárki kerítésen át is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
@adrenalink: 21.06 már megint, vagy még mindíg:))
sziralisa
@Hellcat: Örömmel olvastam semmitmondó szavaidat. Én tényeket írtam...
Hellcat
@sziralisa: Miféle tényeket? 1 db állítás van a soraidban az pedig az, hogy a qrbánnak az EU parancsol. Ne vicceljünk már. Tökéletesen ellentmondásban van ez a lázadozó nyugatra köpködő fideszes propagandával. Valaki akkor hazudik.
sziralisa
@Hellcat: Én akkor itt befejezném kedves Helicat, a zsigeri gyűlöletre, ami már írni sem képes normálisan- nem vagyok vevő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.