Lázár János a Magyar Hírlapnak adott interjút, amiben elmondta, hogy a keddi kormány kormánykonferencia arról szól, milyen kormányzati munka kell ahhoz, hogy 2018-ban újra bizalmat kapjanak és, hogy megkezdhessék a kormányzat harmadik szakaszát. A miniszter szerint ez “bizonyos szempontból nehezebb feladat lesz, mint a 2010 utáni kárrendezés volt.” Kedden Lázár “lényegében egy kibővített kormányülést” tartanak a Parlamentben. Az eseményen Orbán Viktor mellett meghívott előadók: Cséfalvay Zoltán OECD-nagykövet, Patyi András, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora, Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, Matolcsy György jegybankelnök, Pálinkás József, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke fogják értékelni a kormány munkáját.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
a nemzetközi helyzet fokozódik...nemsokára jönnek az ürgebőröv menekültbúvárok...mindegy kire, de valakire fogni kell...hogy az ország gyakorlatilag már romániával bulgáriával küzd az utolsó helyért...
nyanya001
Bizony, bizony, az emútnyócévgyurcsánybajnai lemez lejárt,
eredményt nem tudtok felmutatni, az eget lehazudtátok göncölszekerestöl
elloptatok mindent ami mozdítható volt, a gazembereiteket kimentitek minden mutyiból ...
Ezek után csak a bebetonozott, IQ nuku fog rátok szavazni !
coyote3
Na ja! Egyre kevesebbet lehet ellopni...
lópicigáspár
Az ám! Hoztak egy rakás értelmetlen törvényt, ami a következő kormány kezét volt hivatott megkötni! Na most rábaxtak, mert ők lettek csak eltűnt a 2/3 és nem tudják össze vissza módosítgatni. Emlékeztetném őket pl a költségvetésre irányuló passzusokra, ami szerint már rég fel kellett volna oszlatni az egész kócerájt, de hát erről hogy-hogynem megfeledkeztek!
silber13
Valóban nehezebb a hirdára váró munka! Mert ugye a még el nem lopott és esetleg elcsenni való maradék pénzek, egyéb dolgok felhajtása bizony embert és nagyon nagy dörzsöltséget kivánó feladat! Szerencsére majd mindegyikdelikvens professzora az Alkalmazott Lenyúlástan tudományának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.