Ujvári Sándor az MTI fotósa csinált képeket arról, mi most a helyzet Röszkénél a bevándorlókkal.

Itt találtunk rá erre. Egy kép többet mond ezer szónál. Ugye ismerős? No, ez a fotó ennek a tökéletes példája. Háttérben a rendőrautó és gyönyörű égbolt, az előtérben iPhone-t szorongató, szelfiző migránsok, Mona Lisa-szerű arckifejezéssel, amiről lehetetlen eldönteni, mosoly-e, vagy sem.

Egyetlen zavarba ejtő fotó migránsokról, Röszkénél

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Az utcán nem tudod személyigazolványoddal igazolni ki vagy előállítanak magyarként, de ezek tízezrével idejönnek és mondanak egy nevet. Lehet,hogy rablók, gyilkosok menekülnek onnan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vizinyuszi
@a.a: Káosz, zavargások, városrészek felgyújtása, túsz ejtés, rosszabb esetben polgárháború, ugyanis a kontinensen már eddig is milliós létszámban voltak és vannak jelen, ehhez pedig folyamatosan érkezik a hasonszőrű, fekete utánpótlás.
Laila
@a.a: A nők később jönnek majd. Előbb a férfiak letelepednek, később majd családegyesítés jogán jönnek a nők is. Azt hiszem 1 férfinak 4 felesége lehet az iszlám szerint. Letelepszik mondjuk 800 ezer férfi, pl. Németo-ban. Ezt szorozd be mondjuk 2-vel, - ne számoljunk egyből 4-gyel. Ez 1 millió 600 ezer nő. Ha majd itt lesznek a nők is, születhetnek a gyerekek. Egy férfitól átlag 15-50 között... De számoljunk átlagosan csak 20 gyermeket 1 férfitól, - elvégre Európában vannak, ahol kevesebb gyermek a divat. Nem folytatom, Te is tudsz számolni...
Nem kell ehhez fegyver, és dzsihád sem. Ők jobbat tudnak, mint az Iszlám Állam. Európa az övék...
Na ezért nem szeretném én őket Mo-n letelepíteni. Ezért. Nem azért mert gyűlölöm őket. Dehogy gyűlölöm. Csak nekünk, és a mi gyerekeinknek is kell haza. És nem akarom odaadni a saját hazámat nekik. Bármilyen sok baj van ebben az országban, akkor sem.
a.a
Pokol Béla: Európa végnapjai .. tévedett, nem 20-30-40 év múlva lesz valóság..
1magyar
@Mirabilis: Tv-ben láttam, Angelát is lehazaárulózátk az országában.A németek sem örülnek nekik, ezeknek egy emberélet nem számít.A csador alatt bármi titokban marad.
libellle
@vizinyuszi: aug. 26. 8:17 téged most engedtek ki a zárosztályról és már megint károkat teszel magadban is. ej ej ej.
verőce21
@libellle: (16:45) Csak nehogy a Te nyakadban tegyen majd kárt egy kecskehentes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.