Nagyjából 200-250 migráns szaladt szét Röszkénél szerda este; rendőrök keresik őket – jelentette a helyszínről az M1 aktuális csatorna tudósítója. 

A beszámoló szerint a gyűjtőponton több száz migráns várakozott arra, hogy a Röszkén lévő hangárba szállítsák őket a regisztrációhoz. Egy részük úgy döntött, nem vár tovább és szétszéledt. A tudósító hozzátette: a környéken kukorica- és napraforgóföldek vannak, ahol el tudnak bújni.

Az M1 tudósítója felidézte: már korábban is előfordult, hogy a migránsok kiabálni kezdtek, kisebb konfliktus is kialakult Röszkénél. Emiatt a rendőri jelenlétet is megerősítették – mondta a tudósító, hozzátéve, a határsértők is rengetegen vannak, a befogadók pedig tele vannak.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ma este a menekültek győztek a határ menti triatlonban, amely az akadályfutás, síkfutás és a bújás hármasából áll. A sorrend, és a távolság alkalomtól függő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Épp most rontott le a határra olyan öt-hat rendőrbusz olyan tizenöt rendőrautó kiséretében.
eugen4402
@Mobil123: Lehet, hogy már nincs is messze az az időpont, amikor ott is kiteszik a "Megtelt"-táblát...
Mobil123
@eugen4402: Az EU vezető politikusok nem tudják kezelni ezt a helyzetet. Vajon a német polgárok meddig fogják nyelni? vagy a többi ország polgára?
eugen4402
@Mobil123: Érzésem szerint órákon-napokon belül változni fog a széljárás, és a NATO alakulatokat fogják bevetni, hogy már Görögország területére se tódulhassanak válogatás nélkül a migráns-tömegek. Brüsszel egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy ekkora ütőkártyát adjon az uniót-ellenző belső ellenzék kezébe.
Strong
@eugen4402: A megtelt tábla még mindig jobb ötlet, mint az ISIS zászló...
Mobil123
@eugen4402: Sajnos muszáj lesz lépniük, és úgy érzem már így is nagyon elkéstek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.