Bár a kormánypárti politikusok szeretik azt állítani, hogy Orbán Viktor már januárban felismerte a menekültkérdés jelentőségét, valójában ez nincs így. Ugyanis Orbánék maximum a tematizálás jelentőségét ismerték fel, a helyzet valós súlyát nem, és ebből kifolyólag megoldási javaslatokat máig nem tudtak adni. Orbán Viktor még januárban kezdett el beszélni a megélhetési bevándorlókról a Charlie Hebdo szerkesztősége ellen elkövetett merényletek után. De a kérdést, úgy tűnik, valós felkészülés és valós odafigyelés nem követte. A Fidesz újabb és újabb ötleteket dob be, de humánus megoldásra nem futotta, miközben milliárdokat szórt el kerítés építésére, konzultációs kampányra, óriásplakátokra. Ha Orbán Viktor valóban tudta már januárban, hogy ennyi menekült fog áthaladni az országon, az több kérdést is felvet. Miközben a kormány szépen végigvitte a nemzeti konzultációs kampányt, nem figyelt arra, hogy a menekültekkel mi lesz, és hogy a magyar társadalom hogyan tudja minél kevesebb...

Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Igen, a cikk utolso mondata mindent elarul:" Hiába Habony és Finckelstein, a kormányzást még mindig nem helyettesítik a drága és értelmetlen kommunikációs fogások."

Nem hablatyolni kell az eszement hulyesegeket, hanem tisztesseggel KORMANYOZNI!

Na, ez meg sohasem sikerult a fidesz-nek, akarhanyszor is volt kormanyon, de az utobbi 5 ev fejetlensegebol mar vilagosan lathato.
mtsl
Arra azért emlékszik valaki, hogy azután indult meg tömeg, miután orbán bejelentette, hogy kerítést épít?

MERT EZ ÍGY VOLT!
Ahogy a butagén kósa l. gyanúsított Görögországhoz hasonlította Magyarországot, és utána úgy elszállt a forint,, hogy még ma sem tért magához, és ezzel több százezer embert károsított meg - nem kicsit, nagyon.
A fidesz (kdnp) politikusai infantilisek és a zavarosban halásznak - CSAK!!!
Ha nincs zavaros, amiben halászhatnak, ők csinálnak egyet.
Emberileg undorítóak, még a fajtájuk is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.