A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) fogdájában őrjöngő illegális bevándorlót kellett megfékeznie a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységeinek – közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.

A még kedden történt eset előzményéről a TEK közleményében azt írta: az iraki állampolgárságú férfi 2012-ben lépte át illegálisan a magyar határt. Magyarországi tartózkodása során a hatóságok több esetben is eljárást kezdeményeztek ellene, mert az őrzött szálláson hivatalos személy elleni erőszakot követett el, és rátámadt a szállítását végző rendőrökre is.

Az Irakból érkező illegális bevándorlót 2012 végén egyszer már kiutasították az országból, de 2013 őszén újra a hatóságok látókörébe került Magyarországon.

A férfit 2015 eleje óta tartották fogva a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság fogdájában, mivel ismét eljárás indult ellene hivatalos személy elleni erőszak és rongálás miatt.

Az őrizetben lévő iraki férfit kedden a déli órákban kísérték vissza fogva tartási helyére, ekkor az RRI őrzött szállásának folyosóján ellökte az őt kísérő egyik rendőrt. A zárkájában elhelyezett férfi ezután őrjöngeni kezdett, kitörte az ablakot, és összetörte a bútorokat. Az önmagára és másokra is veszélyes férfi megfékezéséhez a rendőrség a TEK közreműködését kérte.

A TEK helyszínre kivonuló műveleti egysége néhány perc alatt elfogta az erőszakos férfit, és sérülésmentesen átadta a rendőrségnek – tartalmazza a közlemény.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@wagabund: Te elhiszed, hogy sérülésmentesen, szerintem meg talpigvasban feltenni az első repcsire oszt. irány Teherán, ott majd ha a honfitársai akarják leszedhetik róla a vasakat))))))
wagabund
sérülésmentesen? na neee.. akkor az nem is őrjöngött...
papa.49
@wagabund: Te elhiszed, hogy sérülésmentesen, szerintem meg talpigvasban feltenni az első repcsire oszt. irány Teherán, ott majd ha a honfitársai akarják leszedhetik róla a vasakat))))))
lópicigáspár
Kemény legény volt a hummeres gázoló is, mégis felakasztotta "magát"!
Feraj49
Az már elég baj,ha nem volt rajta sérülés ! Kellene,hogy legyen ! Talán meséltek neki,vagy énekkel jobb belátásra bírták esetleg egy Zámbó Krisztián,vagy Zsülike dallal. Na az már ember kínzás ! Egyébként meg miért is kell hazudozni ? Miért ne "lehetne" rajta sérülés ?
wagabund
@papa.49: 8.00...amit igazából írnék, azt sosem írom ide(sem)..jobb a békesség..szmájlit kellene tennem, de olyan, ami kifejezné mit is akarok jelezni, na olyan nincs...

Tehát nem hiszem el, mert az elfogó emberek sem akarnak maguknak rosszat, valamint mindegyik szeretne aznap hazamenni, és jóízűen megenni az asszony főztjét, aztán beszlgetni a gyerekkel(is)..Ehhez bizony keménynek kell lenni..a tek nem angolkisasszonyok nevelőotthona(remélem).A szóvivőt azért tartják jópénzért, hogy ellásson minket megnyugtató információkkal..és én megnyugodtam..tehát jól végzik a dolgukat...mivel nem vagyok érintve, ezért csak a körmöm reszelem, és hülyeségeket beszélek(mint a nyuszika a kerek erdőben)

egyébként nem Teheránból jött, hanem Bagdadból...az egyik perzsa, a másik arab...

amúgy stimmel...

:-)
papa.49
@wagabund: Igazad van,én basztam el elnézést, tudom nincs mentség))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.