Már a tudósok is azt mondják, hogy szuper, ha a pénzünket plazma tv helyett utazásra költjük. Ezt viszont, valahogyan finanszírozni is kell. Ha egy irodában dolgozunk, teljes munkaidőben, akkor az az évi huszonpár nap szabadág nem biztos, hogy elég az utazási szenvedélyünk kielégítésére. A hatékonysághoz és a digitális nomád életmódhoz az is hozzátartozik, hogy akkor és onnan dolgozunk, ahol, és amikor lehetőség nyílik rá. Természetesen ezt csak azok tudják megtenni, akik olyan szerencsések, hogy a munkájuk nem köti őket helyhez, és a notebookon és interneten kívül nem nagyon van másra szükségük. Dolgozni nem csak egy erre a célra kialakított irodában vagy otthon lehet, összegyűjtöttem 5 szokatlan “irodát", ahonnan inspiráló dolgozni.

Feltöltő: wtara
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Baromság ,ha kimozdulok akkor dolgozzon aki akar , én nem az biztos , aztán csodálkozás hogy szivinfi 5 év múlva :-(((((((((
Valami robot 200 % minimum írhatta ezt a marhaságot .:-((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.