Miközben tovább zajlik a társadalom, évek óta tapasztalható szociális abortuszprogramja, nem olyan régen még arról a sikerszámról olvashattunk, hogy már majdnem egy tucatnyi fiatal jött haza külföldről. Abból a több százezerből, akik a gazdasági exodus során kimentek.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Freewolf: " A liberálisan értelmi sérültek..." Tess mán mondani Akela bácsi: ez a liberálisan értelmi sérült a falka szerint mit takar?:-))) Kiváncsi lennék, erre mit tecc mondani! Mert ugyi, ezek szerint vannak ám számosan Fityiszesen, na meg Jobbikosan létező értelmi sérültek! És vagy persze te, mint egyedi kategóriája a szellemi sérülteknek! Az idézőjeles vonyitásod egy elcsépelt, semmire sem jó ostinatora, vagy riffre hajaz, ami a hozzád hasonlónak maga a mennyei muzsika, holott nem több, mint kakofónia, de inkább fehér zaj, vagy a káosz elmélet megtestesitője! Ha tudod egyáltalán, ezek mit jelentenek, bár erősen kétlem!:-)))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Freewolf: Mert? Mi, vagy ki vagy te? Mi az hogy nem engedtünk meg mindent nektek?:-)))) Megint diktálták a leírandókat? Ennyire buta lennél?:-))) De értelmi képességedet látva nem is csodálkozom!:-)))))
Freewolf
@silber13: Gondolkodj csak el a szavak értelmén libsikém!
silber13
@Freewolf: Ahhoz értelmes szavak kellenének, de hát ezeket tőled nem is várom el, mert ugye az már meghaladja az erődet, és vigyázok, esetleg nehogy megszakadj a nagy fene erőlkökésbe:-))))
JAJMÁR
@Freewolf: Figyelj csak, unom a liberálfasisztázásodat, a siránkozásaidat és a sötétségedet no meg az ebből fakadó fröcsögésedet. Belőled jön a gyűlölködés és a butaság, ne kend másokra. (Rám teljesen fölösleges pazarolni az idődet, eredménytelen.)

DE most még utoljára elmondom neked a "kivándorlás" lényegét "szájbarágósan", ne reagálj, adj időt magadnak, hogy megértsd :)

Nem vonom kétségbe a munkaerő szabad áramlásához fűződő alapjogot. Sőt! Örülök, hogy van ilyen jogunk. Eszembe sincs hibáztatni a munkavállalókat, akik élnek is ezzel.
Van azonban egy kormányunk, ahol elvileg tudják, hogy van ilyen alapjogunk. A probléma, hogy nem az egyensúly megteremtésére és megtartására törekszik a kormány, - történetesen, hogy jó legyen ebben a hazában élni, és a külföldre menő ember vissza is akarjon majd jönni -, hanem éppen ellenkezőleg. Megnyomorítja, kizsigereli, alamizsnát szór, mert akinek nem tetszik, az majd elmegy. Ki marad? Többségében idősebbek és azok, akikkel bármit lehet csinálni, no meg ugye TE! Csupa szakértelem.
A kint megszerzett tudást nem hozzák vissza, mert akkorára mélyült mára a különbség az országban elérhető egzisztencia és a Nyugaton elérhető egzisztencia között. Ez pedig ennek a kormánynak a bűne! Tulajdonképpen az ország közepén kívül ez a kormány - az előzőek se törték össze magukat, de amit ez művel kritikán aluli - a saját érdekkörén kívül és a stadionjain kívül semmivel sem törődik. Régiók néptelenednek el, bármilyen furcsa, "megélhetési kivándorlók" ezrei, tízezrei hagyják ott a házaikat.
Ez itt a fő gond, tetszik tudni? Nyílik az olló, mert emitt növekszik a nyomor és nincs jövőkép, - kivéve a gyeviket - amott pedig a jó élet hívogatja az embereket. Nem az eu a hibás, és nem a jogok. No persze, ha nem lenne ez a jog, a népharag úgy söpörné el ezt a hatalmat, hogy írmagja se maradna.
human
@Freewolf: Ismered a viccet az autópályán forgalommal szemben hajtó sofőrről?
Az az érdekes, hogy a nézeteiddel jócskán kisebbségben vagy. Talán pont te nem vagy magyar. Erre gondoltál már?
Toby
@human: Ez a vakarcs akkora mélymagyar, hogy az olajat maga előtt tolja felfelé ! Enyhén szólva is idióta nyilasszoppancs !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.