A Parndorf mellett megtalált kisteherautóban elhunyt hetvenegy menekült haláláért a miniszterelnököt okolja a szocialisták európai parlamenti képviselője.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glorianna
OV sokmindenért felelős, többek között azért is, hogy ilyen, az embercsempészek számára kedvező körülmények alakultak ki, de konkrétan ebben a bűnügyben csak nagyon áttételes a felelőssége.
Arra azért kíváncsi volnék, hogy a most lelkesen lerománozott egyedek között hány a ht papírmagyar...
Freewolf
Szanyi Kapitány megint alkoholos állapotban nyilatkozott! Várjuk meg, amíg kijózanodik a szerencsétlen flótás!
sentinel216
Orbán már csak kontrás, vagy másodhegedűs a bandában. A prímás szerepét átvette a pénzéhes lézerjani és a stábja. Múlt héten nem lehetett úgy bekapcsolni a tévét, hogy ne a pökhendi pofája vigyorgott volna minden magyar csatornán, reggeltől késő estig. A focihuszár soha, semmiért nem fog felelősséget vállalni. A csavaros kupec eszével mindig mások háta mögé bújik. Még a feleségét is képes felhasználni a menekült ügyben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.