Az elérhetetlen kft-t papíron egy ukrán férfi vezeti. Érdekesség, hogy az ukrán ügyvezető magyar kézbesítési megbízottja korábban állami támogatásokat is kapott.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@eszegfu: A magyar NAV sok mindenre képes. Egyedülálló az egész világon, Vida Ildikó kivizsgálja Vida Ildikót a NAV vezetőjét!
eszegfu
Azért ne tulozzon! Hogyan vizsgálódott a Nav, amikor a székhelyen senkit sem talált?!
zöldszem
@eszegfu: A magyar NAV sok mindenre képes. Egyedülálló az egész világon, Vida Ildikó kivizsgálja Vida Ildikót a NAV vezetőjét!
eszegfu
@zöldszem: Valóban! Ha az ember összehasonlitja a határszéli kis üzletek nyugtaadási kötelezettségének ellenőrzését egy olyan cég ellenőrzésével, aki állitólag még támogatást is kapott és akit végül is nem tudott ellenőrizni... hát ég és föld!
karma1
Azert ha ennek a sarkanyos mesenek csak a fele igaz, akkor ebben az esetben benne volt a kormany keze is, a kerdes mar csak az, hogy mi volt a celjuk ezzel a tomeggyilkossaggal? mert ezzel inkabb a szimpatiat erositettek a menekultek fele...
papa.49
Én biztos vagyok benne hogy egy fütyiszes valaki biznisze borult most ki, MEGY A SZAR LAPÁTOLÁS, A VÉGÉN ÚGYIS A GYURCSÁNY LESZ A HIBÁS, MEG A BAJNAI)))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.