A kormány válsághelyzetet akar elrendelni a déli határnál a migránshullám miatt. Itt a hadsereget is bevetnék: a katonák bárkivel szemben felléphetnek, ha védeniük kell a határt és a kerítést, és fegyvert, illetve "kényszerítő eszközöket" vethetnek be. A rendőrök bárkinek a házába bemehetnek, ha azt feltételezik, hogy ott menekültek húzzák meg magukat. A határ közelében a kormány olyan táborokat építene, melyeket csakis Szerbia felé lehet elhagyni, belföld felé már nem.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A kazonák betáraznak, és kiabálják ,,puk,puk,puk,, aki ezt kitalálta az már megérett arra hogy elaltassák))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@papa.49: Teljesen egyetértek. Ritka nagy barom volt, aki ezt kitalálta.
Manhattan
Akárki akármit is mond, ez már véres fasizmus... (
lópicigáspár
Ma este én is elmegyek dugni, de a fa...mat otthon hagyom!!
eugen4402
Azért bevetés előtt nem ártana egy gyors nyelvtanfolyam, hogy legalább arab, pástu és urdu nyelven megtanulják a hagyományos magyar vendéglátás alapmondatát:" - Na húzzál haza a jó büdös ku..a anyádhoz te rühes állat!!!" Meg azt is, hogy "Szívesen látunk, minden szépet és jót megkaphatsz nálunk, ha a pénztárnál megveszed a letelepedési kötvényünket."
kakaósbögre
a honvédség egyszerűen a szervezeti felépítése,a kiképzése,és a felszerelése miatt alkalmatlan erre a feladatra.alapvetően rendőri feladatokra akarják felhasználni,de ez egy rendőrnél is durván két év tanulást és kiképzést jelent.az hogy elveszik azt amihez igazán ért- a lőfegyvert-és olyan feladatokat igyekeznek rátestálni amelyekről fogalmuk sincs,nemhogy kézségszinten alkalmazni tudják.nos,ebből logikusan következik hogy-mivel a migránsok sem hülyék- a katonák lesznek a legnagyobb nyomásnak kitéve.aztán valakinél elszakad a cérna-neadjisten- és alkalmazzák a kiképzésükön tanultakat.ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.