Heteken, de akár napokon belül tulajdonost válthat a TV2 – értesült a Népszabadság.

Több érdeklődő is van, de Andy Vajna lehet a befutó. Az események azért pöröghetnek fel, mert hamarosan eldől, hogy ki mennyit szakít a 25 milliárd forintos állami hirdetéscsomagból.

A TV2 most tőkebevonásra kényszerül. A tévét másfél éve vette meg Simon Zsolt és Yvonne Dederick úgy a németektől, hogy az üzletet egy sajátos konstrukcióban az eladó hitelezte meg.

A vételár azóta is titok – emlékeztet a lap, amely szerint a csatorna veszteséges, ezért fontos, miként költi el pénzét az állam.

A Népszabadság a tulajdonosváltással kapcsolatban kereste Andy Vajnát és a TV2-t, de a kereskedelmi csatorna azt válaszolta, piaci pletykákra nem reagál.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Amnnyiben mészáros & mangaliczának nem lesz saját tv-je, összerosálom magam és kézreállok !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Jó hír az RTL-nek. A Vajna féle Fidesz propaganda adótól sokan el fognak fordulni.
Aki Én
Ez az oda, majd ide menekült miért ekkora kiválasztott? Ki kúrja?
Feraj49
Vegye csak meg! Megváltozik legalább a tv műsor.Így: Vagina Tímea felébredt.Mosakodik,megsimogatja a párját,aztán elmegy a "munkahelyére".Folytatásként OV.és családja,majd a kormánytagok és családjuk és beszédeik/ez csak ezért kell mert a kormány adja a pénzt/ Reklám anyagok-pl."örülök,hogy 60 évesen emelik minimum bért, a rezsicsökkentéssel több százezer forintot spórolok vagy Este pornófilm amibe a Tímike ügynökségén kiválasztottak szerepelnek.Hurrá ! Ismét egy" népnevelő" csatornával lennénk gazdagabbak,
evacica
Na legalább-. még egy csatorna amit törölni fogok. Az RTL nek legalább nagyobb lesz a nézettsége és az ATV nek.Remélem belebukik Vajna, a hócipőm tele van vele!
jolibaba
@pistapapa: Ne légy rasszista, mert senkitől sem kérdezik, meg, hova akar születni. Szerencsére. Az okokat máshol kell keresni.
pistapapa
@jolibaba: Az okok ott vannak pl. a Talmud című -számukra-törvényben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.