Tarjányi Péter rendőrségi szakértő azt mondja, az elmúlt hat napban sok minden megváltozott a migránsok balkáni útvonalán.

Például a keddi német bejelentés letisztázta a migránsok számára, hogy van, ahol várják őket. Atrocitáshoz vezethet, hogy ennek fényében viszont nem érthetik, miért nem engedik át őket a határon, ha van befogadó ország.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat en is nagyon nehezen ertenem meg, hogyha valahol varnak, mert megigertek, akkor miert nem mehetek el oda? (Mindenki tudja, hogy nincs papirom, ENNEK ELLENERE is varnak...)

Vajon a magyarok miert akarnak meg a papanal is papabbak lenni? Mindenben okoskodni gancsoskodni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
egy szakértő, -aki ott a helyszínen is járt,- azt állította, hogy egyiptomi bevándorlók nagy tömegei ndultak meg európa felé...ráadásul úgy tudják a jobb élet reményében útrekelők, hogy hazánkon keresztül vezet az út a paradicsomba..

lehet erősebb madzaggal felkötni a gatyát...
wagabund
a Kossuth rádióban ezekben a percekben mond hülyeségeket az emeszpé elnöke...például teljesen felesleges a dupla kerítés is, mert már nem jönnek menekültek...meg a magyar kormány nyolc hónappal ezelőtt miért nem intézkedett, hogy ne erre jöjjenek..?...
még folyik a beszélgetés, de már ebből kiderül, hogy isten őrizzen ezek hatalomrakerülésétől..
verőce21
@rugacs: (19:23) A szerb miniszterelnök nyilatkozata csak a magas németországi szociális ellátásra vonatkozott.
Hogy ki pénzeli az utazásukat, az más kérdés.
Nincs semmi garancia, hogy megáll az áradat 2 milliónál. Könnyen lehet a tízszerese is.
rugacs
@verőce21: Azért lehet találgatni, "kinek" érdeke, hogy muzulmánok lepjék el Európát. Mert annak esélye, hogy egymástól amúgy távoli országokból ugyanabban az időben több százezren jutnak arra az elhatározásra, hogy Európába költöznek át, elég csekély! Viszont érdekes módon ezekben az egymástól távol lévő országokban nagy számban vannak Iszlám Állam terroristák. S mint a képekből jól kivehető, a migránsok 80 %-a 20-40 év közötti életerős férfiból áll. Akiknek szakmája nincs, de valószínüleg jól értenek a fegyverekhez (hiszen háborús övezetből jönnek), elszántak, fanatikusak, intoleráns muzulmánok. Józan paraszti ésszel: a jövőkép igen borús. Ha ezek iratokat kapnak a befogadó országoktól, bátran közlekedhetnek egész Európában. A végén még azok lesznek a legbékésebb országok, ahol ezek nem telepednek le, vagyis mi. :-) Bár a terrorfenyegetés így is óriási lesz, még nálunk is. :-(
verőce21
@rugacs: (08:18) Még az is lehet, hogy angliai kikötőkben horgonyzó hajók tele fegyverrel várják "a 20-40 év közötti életerős férfiakat"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.