A Nyugati pályaudvaron jártunk. Sokkoló az állami, kormányzati jelenlét hiánya: ha a segítő civilek nem volnának a helyszínen, nagyjából holtbiztos, hogy kitörne a káosz és lehetne gázspray-vel fújkálni, mint néhány napja Röszkén. A kormány prominens emberei pedig mondhatnák: lám-lám, a menekültek valóságos állatok, viselkedni sem tudnak. Örüljenek, hogy csak lefújjuk őket. A dolog még -és ez már abszolút a fantázia világa- jól is jönne talán: az emberek addig sem mondjuk a Questor-ügyről diskurálnának a kocsmaasztalok mellett vagy a családi összejöveteleken.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa
Nem biztos hogy jó, hogy nem lett még káosz, a civilek jószándékkal (amivel van kikövezve ugyebár a Pokol felé vezető utacska) meglehet, hogy nagyon rosszat tesznek, mert csak elhúzódik a krízis emiatt.. ha nincsenek a civilek, lehet már kitört volna a ramazuri, hónapokkal ezelőtt és már rég vége lenne az egésznek...
36
@Szeparepa: Nem csippentem a csatornát, de itt összeakadtam az ATV felvételével az egyik tranzit zónánál. Megkérdezték, hogy vannak-e papírjaik? Útlevél? A válasz, sunyi mosoly, vagy úgy tesz, mintha néma lenne és "elvesztettük útközben." Ez pont ugyanaz, mint a, jájj kírem alássan, nem vak ez a ló, csak bátor.
Nagy mocskosság ez!
Szeparepa
@36: Az összes határsértő bűnöző, mivel eleve a határsértés, bűncselekmény; aztán embercsempészetben bűnös a legtöbb, hiszen az is aki igénybeveszi egy embercsempész szolgáltatását, is bűnrészes ugyebár; aztán az iratok eldobása is bűncselekmény, okirathamisítás, hatóság megtévesztése, aztán garázdaság amit az országban elkövetnek, bliccelés stb stb, hosszú a lajstrom, minimum 10 év börtönt érnek együtt amiket ez az inváziózó söpredék elkövet (melynek jó ha negyede valódi menekült) ...
justhpeter
@36: A magyar hatóságok tevékenysége mi ?
36
@justhpeter: Jó a kérdés. Ismét, visszamenőlegesen hoznak törvényeket és most kapkodnak. Tegnap akartam épp leírni, hogy Trócsányi a héten, azt mondta(csak egyszer adták le a nyilatkozatát) hogy a schengeni határok fizikai védelme, követelmény. Annak nemzetállami megvalósítása lehetséges.
Nekem az jött le ebből, hogy évekig nem vették figyelembe a lehetőségeket. Értem ezalatt, a nagy számú illegális bevándorlást is.
Én azt is kérdezném, hogy mi a görög hatóságok tevékenysége? Ők az első schengeni ország, ahol partot érnek. A többi köztes ország, jót kaszál euroból a menekülteken és röhög rajtunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.