lKerítés építés 22 milliárdért? Kiszámoltuk mennyibe kerül a kerítés, és közel sem annyi mint amennyiben a kormány megvalósítja! “Régen is loptak a szocializmusban, de akkor hagytak téged is lopni! Mostani korban csak a narancs tagok lophatnak, ha te lopsz, másnap vagy a NAV, vagy a TEK veri rád az ajtót!”

Forrás: adatlistazo.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Már csak azt kell felderíteni, hogy melyik kondatagnak van drótfonatot szövő üzeme !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@kamazuka: Csak a szocializmusban volt olyan megyei párt titkár, hogy az általa készíttetett szekrénysort kifizette az utolsó fillérig a gyártó cégnek, amikor az elkészült - tehát senki nem károsult,- ettől függetlenül le kellett mondania.
Grafix69
Lehet azért is kellett ez a kerítés mert Lézer Jankó meg Zsóti arra vadászik akkor ne lépjenek meg a vadmalacok hajtáskor a szerb oldalra ,szerintem a vadászati jog volt nekik a 20 milliárd plusz.
Desischado
Vajon mennyit vágtak zsebre a rabló banda tagjai ebből a 22 milliárdból? Ezt kellene kideríteni!
bakegya
Nálam sajnos nincs-még a túlóráimat se fizették ki-a hajlékomhoz vezető utat huszonöt éve még kimérni se hajlandók,nem hogy lekövezni-de mondjuk a nyomvonaltévesztéssel a hegygerincre bebányászott földgázvezetékük kéthetente rendre kijönnek megnézni meg van -e még,picnikeznek rajta,aztán hazamennek,s élnek boldogan,gond nélkül, mint vicctorunk hevesen!!!-
Mert a magyar reformok joól működnek,de csakkk felcsutkán és a pasaparkban!
jolibaba
Ne csodálkozz, hiszen az egész vonalon jobban teljesítenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.