Fegyverrel vagy annak utánzatával fenyegetőzve rabolt ki egy dohányboltot egy símaszkos férfi Óbudán szombaton késő este, a tettest a rendőrök elfogták – közölte a rendőrség honlapján. 

A közlemény szerint a férfi a bevétel átadására szólította fel az eladót, majd miután a pénzt megszerezte, ismeretlen helyre távozott. Személyi sérülés nem történt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai nagy erőkkel keresték a rablót. Egy órán belül a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves K. István budapesti lakost, akinél hiánytalanul megtalálták az eltulajdonított pénzt és az elkövetéskor használt fegyvert.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
@Horizont: Pedig mekkora " nekibuzdulás volt ,amikor szegény kislányt megölték . Az összes mocskos, aljadék politikus megszólalt ,azonnali változásokat sürgetett ( egyik sem kezdeményezett ,csak pofázott ) ,fényezték magukat ,hazudoztak ,műfelháborodtak . Persze egyáltalán nem érdekelte őket az egész ,csak szereplési lehetőséget láttak benne .Aztán elült az ügy és nem volt semmi változás .Hát ennyit érnek ezek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.