Bezárt a Jégbüfé, emiatt volt, aki New Yorkból utazott Budapestre, hogy még egy utolsó gofrit egyen ott. De úgy tűnik, vannak, akik kifejezetten örülnek annak, hogy nem nyit ki a cukrászda többé.

Íme a Fodor Gábor vezette liberálisok mai közleménye a Jégbüféről:

Mi, Liberálisok örömmel vesszük tudomásul, hogy Budapest egyik szimbolikus épülete, a Párizsi Udvar magántőke segítségével végre visszanyeri régi fényét. Nem látunk problémát abban, hogy a Jégbüfé, ez az alacsony színvonalú és nem is különösebben olcsó cukrászda megszűnik, és idővel átadja helyét egy, a hely rangjához, jelentőségéhez méltó intézménynek. A Jégbüfé a Kádár-rendszer hazugságának máig élő szimbóluma volt, annak, amely olcsónak kikiáltott igénytelenséggel akarta megvásárolni a valódi jólétet nem ismerő tömegek rokonszenvét. Bízunk benne, hogy a volt belvárosi polgármester, Rogán Antal kétesnek mondott ingatlanügyei nem árnyékolják be a nagyon fontos beruházást.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Gábor ez a múltunk teljes arcul csapása, te is jártál oda, most hiába állítod hogy nem, egyébként meg pont te vagy a fütyisz egyik előre tolt bástyája, aki rombolja a hazugovicsnak NEM TETSZŐ PÁRTOKAT!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Majd csinálnak belőle egy puccos, drága helyet, ahova a kiskeresetű átlagpolgár a lábát sem teheti be! fodor, te agyatlan, azt hiszed, hogy mindenki tele van pénzzel?! Hogy a rossz nyavaja törné ki ezt is! régen elszakadt már a valóságtól, ez is csak egy megélhetési here!
Logogrif
Eddig még néha,néha azt lehetett hinni,hogy szavahihető...Egyre inkább saját maga bizonyítja be,hogy egy szavahihetetlen "patkány" - valamikor ez volt a csúfneve is...Ma ez a való.
kata53
Látszik ,hogy valaha fideszes volt ez a nyálasképű kötsög!
dömdödöm
A jégbüfébe nem mindennap kellett menni tortátzabálni .
Naha beugrott valaki az elég volt és meg is lehetett fizetni . Úgyhogy nagy csúsztatás ! :(((
A luxusszállodával és a konferenciatermekkel én speciál nem tudok mit kezdeni . :-((
evacica
Köszönjük ezt is a fidesznek! Szét kell veri mindent ami volt, itt mindent Orbán elképzelése szerint kell átalakítani, mert csak az ő elképzelése jó , amit meg nem ő talál ki azt meg kell szüntetni, vagy szét kell verni! Ez megy ma Magyarországon és mi a birka nép meg asszisztálunk hozzá ahelyett hogy elzavarnánk őket!
evacica
Fodornak meg üzenem, kéredzkedjen vissza a fideszbe

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.