A Szíriától Magyarországig tartó úton sokszor úgy érezték, a halálból a halálba tartanak. Bármi jobb, mint a pályaudvar előtt várakozni – indokolta, hogy miért vállalják a kockázatos továbbutazást.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
@Csizmás Kond: hidd el, hogy úgyvan az, ahogyan írtam. Hosszú évek óta szerb klánok, családok specializált tevékenysége az ember csempészet, óriási pénzeket nyúlnak le vele,
A menekülteknél sincs mindenkinek okos telefonja.
Nekem sincs például, bár lehetne, de anélkül is boldogulok:))
1magyar
@Csizmás Kond: Nem lehet, hogy az iszlamisták pénzelik őket? Betelepednek Németországba a legbefolyásosabb országba és onnantól már vége Európának?
Csizmás Kond
@KERKA: Elhiszem hogy sok a szerb csempész is de szerintem az egész csempészet már az indulók hazájában elkezdődik, Tudják meddig használhatnak iratokat, tudják hol lehet szemtelenkedni, semmijük sincs de pénzt tudnak felvenni a banktól...ezeket nem a határmenti csempészek intézik.
Csizmás Kond
@1magyar: Lehetnek akár iszlamisták is de hogy közük van a messzenyugati nagyhatalmi politikához az egyre biztosabb.
1magyar
@Csizmás Kond: Ez az előörs, mert pénzük van, nem úgy néznek ki mint akik végig gyalogolták a hosszú utat és éheztek.
Csizmás Kond
@1magyar: Meg van ez szervezve...olyan is van aki itt szül az hogy a francuk gyalogolt annyi kilométereket és bujkált étlen szomjan ?Ott vannak a gyerekek akik szintén nem alkalmasak az erőpróbaversenyre...
Sok itt a simlis ügy és kevés valódi hír jut el hozzánk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.