A Jobbik megnyerte mindkét körzetben a tapolcai időközi választást, a fideszes függetlenek és a szocialisták se tudtak labdába rúgni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@Mirabilis: Az egyik szemünk sírjon, a másik meg üveg..!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
@Mirabilis: Az egyik szemünk sírjon, a másik meg üveg..!
lampa laz
...és? Mi a különbség a kettő között, semmi, @ar mindegyik.
Dr. Felipe
Az emberek Szebb Jövőt akarnak. Ennyi. Mikor nagy az elkeseredettség az országban az mindig a szélsőséges pártoknak kedvez, nem mintha a fideSS nem lenne elég szélsőséges de a Jobbiknak még meg van az az egy előnye hogy ők még nem kurmányoztak de most már közelednek a kurmányrúd felé.
Dr. Felipe
@Horizont: Á az jobban fáj neki mikor a fideSSoton kap ki. 2017 ig lehívják a 2020 as pénzeket is oszt jónapot, aztán elvonulnak a rablott holmival. Abból kitartanak még jó pár évig ellenzékben és áskálódnak az új kormány ellen ahogy szokták.
kkalman
Ez az időközi választás rámutatott a bal oldal gyengeségére. Mindegy melyik pártot nézem a bal oldalon, molyfingot nem érnek se együtt, sem pedig külön, külön. Csak a nagy rizsaduma megy náluk, meg a folyamatos "felszólítjuk a fid€$$-t, hogy...!", "felszólítjuk a kormányt, hogy...!"
Hát a nagy lóf@ßt kedves bal oldal! Elég a felszólításokból! Határozott embereket kell vezetőnek megválasztani, határozott programmal. Csak Lenin elvtársat tudom nektek idézni: "Tanulni, tanulni, tanulni!" Most a Jobbiktól.
kkalman
@justhpeter: Nem lesz. Már régóta az. Grazban már várják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.