Pártunk és kormányunk úgy érzi nem elégségesek a már meglévő nemzetbiztonsági szolgálatok, a TEK, a dagilaci őrsereg, kell neki egy újabb. Igaz pici, alig ötven fősre tervezett kis helyes, aminek azért elég széles jogosítványai lesznek. Hogyhogy minek? Mert megfigyelni, a…

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Aha, 50 fős III/III as alosztály persze jól kiépített, széles spiclihálózattal. Gondolom megint lesznek beszervezések is mi elvtársak mert kommunista alma nem esik messze a fájától.

Apám mesélte hogy egyszer kicsit fociztak a gyárudvaron és véletlenül leverték a vörös csillagot. Három hétig oda járt az elhárítás és többször kihallgattak mindenkit hogy mindig ugyanazt mondják e.
karma1
@Dr. Felipe: Igaz tortenet... Sajnos...:o(((
justhpeter
Minden valamire való rendőrállam alapja a széles besúgóhálózat.
karma1
@justhpeter: Marminthogy "rendorallamnak" valamire valo... Mert egy demokratikusnak csak a szegyenere lehet egy "jo" besugohalozat... (Csau meg a Securitate)
justhpeter
@karma1: Egyre távolodunk mindentől, ami "demokratikus".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.