Megdöbbentőnek és egyben elképesztőnek minősítette Laurent Fabius francia külügyminiszternek a magyar határzárat bíráló nyilatkozatát Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, és jelezte, hogy hétfőre bekéretik az ideiglenes francia ügyvivőt a külügyminisztériumba.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Ez a külügyér meg van buggyanva? Nézzen már körül a saját portáján. Calaisnál vajon kik építik a kerítést? A hottentották?
Dr. Felipe
@Január: Ez így volt már a Római Birodalom esetében is. A meghódított országok szolgálják ki a hódító országokat. Ez pontosan így van most is. Lehet itt magyarkodni, nem leszünk gyarmat molinókkal rohangálni, bekéretni ezt a követet meg azt a követet de a lényegen nem változtat.
Majd csak passogunk mikor fizetni kell az oroszoknak vissza a hitelt, majd putinka elvtárs vagy az utódja megmondja hogy mennyi lesz az áram és hogy lesz e rezsicsökkentés mert szeretné viszont látni a hitelt.
vukkocska
Francia kolléga? Ne röhögtessenek már. Szijjártó mióta külügyes? Egy nagy senki, aki kapott egy posztot.
Dr. Felipe
@vukkocska: Ja, bekéreti a francia követet és átad neki egy focilabdát mert "kolléga"
kkalman
A zselé fejű Petikének ez megint egy nagyon "sikeres" akciójának ígérkezik.
Január
"Franciaország nem európai országként reagál a migrációs válságra, hanem a több tízmilliós fekete és arab lakosság véleményét tartja szem előtt, akik mind választójoggal rendelkeznek."
- ez mindent megmagyaráz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.